vrijdag 25 mei 2018

Wijzonol 9130

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Wijzonol vakverf voor professionals. Bestel nu online tot korting ! Wij mengen elke kleur in de gewenste verf naar keuze. Deze aflak zorgt voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering en heeft een buitenduurzaamheid van maar liefst jaar.


Op zoek naar de juiste verfkleuren? Bekijk ze direct op onze website. Dekkende lak met een diepglanzende hoogglans op basis van alkydhars voor buiten. Kan aangebracht worden over.


Kijk ook bij de andere kleuren. Kies een kleur en bestel direct online! Deze aflak is de ideale afwerking voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering. De makkelijk verwerkbare verf is toepasbaar op onbehandeld hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal en kunststof.


Het is de ideale afwerking voor goed en hoogwaardig schilderwerk op je houten kozijnen, ramen, deuren, gevelbetimmering en dergelijke. De verschillende soorten verven waaronder grondverf, lakverf, zijdeglans en meer stellen je in staat om vakwerk te leveren. Artikel van Volgende. Het artikel is uitverkocht.


Diepglanzende hoogglanslak heeft een lange levensduur en geeft een stijlvolle uitstraling op het schilderwerk. Belangrijkste eigenschappen: Vloeit snel en gelijkmatig dicht. Kent een optimaal glansbehoud.


Nauwelijks vuilaanhechting. Deze grond- en aflak in één zorgt voor goed duurzaam buiten schilderwerk, tot wel jaar. De lak is geschikt voor nieuw (onbehandeld) hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal en kunststof. Deze verf geeft een stijlvolle uitstraling aan het schilderwerk. Het mooie is dat de meeste verf in elke gewenste kleur kan worden gemengd.


Het maakt dus niet uit als u op televisie een bepaalde kleur heeft gezien van een ander merk, wij kunnen die kleur maken maar dan wel met de professionele verf! De ideale afwerking voor al uw ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma. Hoogglans is het meest buitenduurzaam. De kleur kan iets afwijken door de instellingen van uw computerscherm.


Topkwaliteit met een hoge buitenduurzaamhei fraaie halfglans, vochtreguleren uitstekende vloeiing en dekking. Met dit handige éénpotsysteem kun je gronden en aflakken met hetzelfde blik verf. Gratis levering op Noord- en Zuid-Beveland. Sterk in Verf, uw verf specialist! Jarenlange ervaring in verf.


Alle soorten verf verkrijgbaar. Aflakverf, grondverf, muurverf, beits en andere soorten. Deze is geschikt voor al het houtwerk aan en rondom het huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts