woensdag 23 mei 2018

Isolerende gordijnen ikea

Laat ons vrijblijvend opmeten of bestel eenvoudig raamdecoratie online. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Koop nu gordijnen voor uw huis.


Gordijnen tegen lage prijzen. Goed ontworpen gordijnen van hoge kwaliteit vind je bij IKEA. IKEA - HOPPVALS, Plisségordijn, dubbel, wit, Kan helpen bij het verlagen van de verwarmingskosten, omdat de lucht in de honingraatstructuur als isolatielaag werkt.


Het koord is weggewerkt in het rolgordijn, waardoor het kinderveiliger is. Kan aan de wand of aan het plafond bevestigd worden. Maar wist je dat ze ook heel handig kunnen zijn als betaalbare oplossingen voor andere plekken? Isolerende gordijnen op maat. Ook wanneer je isolerende gordijnen op maat nodig hebt, ben je bij Kwantum aan het juiste adres!


Isolerende gordijnen ikea

Met behulp van een isolerende voering voor je gordijnen op maat zorg je voor optimale isolatie. Ga dus op zoek naar een isolerende voering zodat je eenvoudig je huis warm (en koel) houdt. IKEA - MAJGULL, Verduisterende gordijnen , paar, donkerblauw, Effectief tegen tocht in de winter en warmte in de zomer. Kies jouw gordijnstof, de plooi.


De gordijnen kunnen aan een gordijnroede of aan een gordijnrail gehangen worden. Met het plooiband kan je eenvoudig plooien maken. Te completeren met de RIKTIG gordijnhaken. Heb je veel last van kou of warmte in je huis dan kun je ook kiezen voor gordijnen die beschikken over extra isolerende eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan lichtdichte gordijnen voor extra warmte-isolatie of aan speciale dikkere stoffen voor extra warmte en geluidsisolatie.


Deze verduisterende gordijnen zijn ook nog eens isolerend zodat ze de kou (of warmte) lekker buiten houden en je slaapomgeving verbeteren. Ook heb je geen last meer van lawaai op straat dankzij de geluidswerende kwaliteit. Zo krijg jij weer de nachtrust die je verdient!


Raambekleding is te koop in allerlei vormen, kleuren en motieven. De combinatie van enkel glas met (rol) gordijnen of goed sluitende binnen- of buitenluiken, zorgt voor een zekere mate van isolatie. Sommige soorten raambekleding hebben een hogere isolerende werking. HEMA heeft een grote collectie gordijnen.


Isolerende gordijnen ikea

Jaloezieën, gordijnen , plissés en veel meer. De verduisterende, isolerende en stralingswerende gordijnvoering van Moondream is de technische, onzichtbare en doeltreffende oplossing om van uw gordijnen een ware beschermende wering te maken. Bestel hier raamdecoratie online.


De lichtwerende voeringen van Moondream zorgen voor een totale verduistering. De isolerende voering beschermt u tegen warmte of koude. Deze prachtige gordijnen zijn isolerend en bestand tegen bacteriën en schimmels. Doordat de gordijnen van zware kwaliteit zijn gemaakt is het tevens onmogelijk om naar binnen te kijken. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en ze krimpen, slijten of verkleuren niet.


Daarnaast zijn de gordijnen kreukherstellend. Ben je op zoek naar de perfecte combinatie tussen sfeer en isolatie? Combineer dan je isolerende gordijnen met een ander type raambekleding. Iedere combinatie is mogelijk en draagt bij aan de isolatie. Er wordt vaak gekozen om isolerende gordijnen te combineren met plisségordijnen.


De black-out wordt veelal als gordijn gebruikt vanwegen de modieuze kleuren en het mooie soepel vallende materiaal. Even kort de voordelen van het gebruik van gordijnvoering:-totale verduistering-energie besparing-geluiddempend-bescherming van de gordijnstof tegen inwerking van het zonlicht. Dit is vooral van toepassing voor verduisterende gordijnen in slaapkamers, maar ook in woonkamers.


Isolerende gordijnen ikea

Verder heeft dit gordijntype ook een isolerende werking, zodat de warmte binnen blijft en de kou buiten wordt gehouden. Dat een verbeterde akoestiek ook een gevolg is van verduisterende gordijnen , is voor theaters leuk, maar thuis merk je dat niet. Het gordijn is gemaakt van gerecycled polyester en de achterkant van het gordijn is gemaakt van fleece. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt.


Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts