dinsdag 8 mei 2018

Hoeslaken pip

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Ruim assortiment Hoeslakens online. Voor 23:uur besteld is morgen in huis.


Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel.

Koop vandaag nog het fijnste Hoeslaken. Jouw bed is niet compleet zonder een hoeslaken. Pip heeft geprinte hoeslakens in verschillende kleuren. De hoeslakens zijn geschikt voor ieder seizoen omdat ze gemaakt zijn van zacht en soepel percal katoen. PiP Studio Hoeslakens koop je eenvoudig online bij bol.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. PIP STUDIO Hoeslakens Morpheus online webshop heeft alle soorten Pip hoeslakens in de collectie.

Er zijn Pip hoeslakens met stippen in de kleur roze, rood en licht blauw. Ook zijn er Pip hoeslakens met roosjes en stippen. Deze Pip hoeslakens zijn leverbaar in wit en licht blauw. De Pip hoeslakens zijn van 1 katoen perkal. Bij de meeste Pip dekbedovertrekken is een hoeslaken te koop met dezelfde kleur en een detail uit het dessin als motief.


Pip Studio’s motto is dan ook: ‘Happy products for Happy people’. Bijvoorbeeld een subtiel blaadje op een lichtgroene ondergrond of blauwe tegeltjes op een lichtblauwe ondergrond. Aan het hoofd- en voeteneind zit elastiek.


Het hoeslaken is gemaakt van 1 katoen perkal. In onze Pip uitverkoop koop je een prachtig Pip dekbedovertrek met flinke korting! Kijk snel tussen de goedkope Pip dekbedovertrekken, want: op = op!


PIP hoeslaken persoon roze met witte stip. Roze een persoons hoeslaken in zacht roze met witte stip van pip studio. Perfect te combineren met de verschillende. Scherpe prijzen, snelle levering!


Bestel Hoeslakens online bij Leen Bakker.

Ontdek ons ruime assortiment! Met een Auping Hoeslaken Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Complementeer uw PiP dekbedovertrek met bijpassende PiP hoeslakens en bedspreien!


Een nieuw hoeslaken nodig? In onze webshop vind je daarom hoeslakens van jersey, perkal en satijn in verschillende hoekhoogtes en in ontelbaar veel kleuren. Katoenen hoeslakens bestel je online bij het textielhuis. Sommige hoeslakens zijn geschikt voor meerdere afmetingen, omdat de stof rekbaar is. Let ook op de minimale en maximale matrasdikte waarvoor het hoeslaken geschikt is.


Er zijn speciale hoeslakens voor topper- en splittoppermatrassen. Dan bent u bij het merk Pip aan het juiste adres! Ook bevat elke overtrek een uniek patroon dat meteen de aandacht trekt.


Dit maakt een Pip dekbedovertrek niet alleen geschikt voor uw eigen slaapkamer, maar ook voor de kinderslaapkamer. Groot assortiment PiP dekbedovertrekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts