maandag 14 mei 2018

Scandinavisch webshop

Vaak worden er natuurlijke materialen zoals hout, zeegras en riet op de voorgrond geplaatst. Betaal achteraf, gratis verzing vanaf euro. Voor uur besteld morgen in huis. U kunt uw bestelling in de winkel komen afhalen tijdens de openingstijden of door ons laten verzenden naar een door u opgegeven adres.


Wij verzenden in Nederland via PostNL en berekenen hiervoor € 95.

Dit zijn echte kwaliteitsproducten die al decennia lang hun diensten bewijzen. Scandinavië en Nederland: o. Persoonlijk en servicegericht. Ruim bekende en nieuwe merken.


Mooie ontwerpen, rust en eenvou het prachtige kleurenpalet en de natuurlijke materialen zorgen voor een perfecte combinatie. Bekijk en volg Nordic Blends op Instagram. Om je op weg te helpen is er een handige geschenkenafdeling waar je makkelijk op prijs kunt zoeken.


Vandaag besteld voor 15:3 morgen in huis.

House Doctor, NUR Design, Moebe en Puik. Het aantal terugkerende klanten is groot. De producten zijn van hoge kwaliteit en worden opgeslagen in eigen beheer.


Van nieuwe kleine labels tot grote merken, zoals Ferm Living. Jouw dagelijkse portie hygge, lagom en fika! Welkom bij de webshop van Nordic Delikatesser.


Door omstandigheden moeten wij u mededelen dat het ons niet langer zal lukken om de webshop nog actief te houden. De onkosten voor onze producten zijn hoger dan de opbrengsten. Onze spaarpot is leeg en het is niet langer mogelijk om een webshop draaiend te ouden met verlies.


Ze verkopen een mix van bijzondere producten waarbij ze elk seizoen weer één of meerdere voor Nederland nieuwe merken willen introduceren. Lees ook onze Wonen met LEF review. De staande lampen en tafellampen zijn uitgevoerd met een rank, in hoogte verstelbaar onderstel en eenvoudige kap. Neem dan snel een kijkje in onze Kerst-Shop!


De kersttrends van dit jaar zijn geïnspireerd door een natuurlijk kleurenpalet - met rustige en zachte tonen grijs en beige - aangevuld met subtiele accenten in groen, roo goud en zilver. Dit zijn de merken die de eisen die Minipop aan kleding stelt, hoog in het vaandel hebben. Dit volgende vloerkleed past door de gele accenten perfect binnen dit interieur.


De meubels zijn functioneel en geven rust in het interieur.

Een winkel met een hoogwaardig design collectie dat geselecteerd is op duurzame materialen en tijdloze ontwerpen. Hej, welkom bij Deense Dingen! Strak, trendy, stoer, duurzaam en functioneel top design uit het hoge Noorden met o. Zoek je nog mooie woonaccessoires, hip serviesgoed of bijzondere muurdecoraties? Gratis levering voor bestellingen vanaf €! Altijd gratis levering binnen België! Wij zijn gespecialiseerd in moderne scandinavische vormgeving op het gebied van meubelen, gordijnstoffen lampen, tapijten, woonaccessoires en kleding.


Onze winkel bevindt zich in het hart van Alkmaar, gelegen in een van de mooie kleinere straten tussen de Langestraat en de Laat. Bezoek JYSK voor een goede aanbieding op alles voor uw woning. Keuze uit een grote selectie matrassen, dekbedden en meubelen voor lage prijzen op JYSK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts