woensdag 30 mei 2018

Getrokken glas prijzen

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires.


Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Genoemde prijzen zijn incl.


Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden), verzekering en toeslagen (ex. BTW). De levertijd van enkel glas , gelaagd glas , figuurglas en isolatieglas is ca. Bij combinatie geldt langste levertijd.


Getrokken glas prijzen

Door de nauwe samenwerking zijn wij in staat u deze beglazing tegen scherpe tarieven te leveren. Noble glas Dit restauratieglas op extra klaar glas is heel transparant met een licht onregelmatige oppervlakte, deze levendige oppervlakte stuctuur van Noble bewaart de charme van stijlvolle historische panden, dit alles in enkele, gelaagde versie alsook in dubbel glas. Stolker Monuglas wordt uitgevoerd in getrokken glas waardoor men de zachte, onregelmatige spiegeling behoud die juist zo karakteristiek is voor gevels in historische gebouwen en monumenten.


Stolker Monuglas laat zich uitstekend combineren met Neutral S, zodat uw monumentale beglazing vanaf heden leverbaar is mét moderne prestaties. Monumentaal glas is een dergelijk getrokken restauratie glassoort met een gewelfde oppervlaktestructuur die volgens dit Fourcault principe gemaakt wordt. Dit glas zorgt er letterlijk voor dat monumenten klassiek blijven.


Dat wil zeggen een historisch uiterlijk , maar dan wél geproduceerd volgens de allerhoogste kwaliteitseisen die we nu hanteren. Er is zelden condensatie vorming. Bij hoogrendementsglas krijg je dit vrij snel. Bij vacuüm getrokken glas moet een temperatuur van -20°C behaald worden om dit effect te krijgen. Als je dacht dat hoogrendementsglas duur was dan zal je je ogen opentrekken bij prijzen van vacuüm glas.


Mooie monumenten hebben vaak ook mooi glas in de gevel zitten. Bijvoorbeeld glas in lood of mooie kleine ruitjes. Nadeel van al dat moois is dat het vaak om enkel glas gaat. Door enkel glas gaat heel veel warmte van binnen verloren.


Getrokken glas prijzen

In een monument zou je dus het liefst ook dubbel glas zetten. Gehard glas valt bij breuk uiteen in duizenden stukjes terwijl gewoon glas in scherven uiteen valt. Het voordel hiervan is dat men minder lestsel zal oplopen bij het stuk gaan van de ruit. Wij leveren gehard glas in de volgende diktes: 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 15mm. Al het glas wat in onze webshop wordt aangeboden is onafgewerkt.


In een aantal eenvoudige stappen bestelt u precies het glas dat bij u past. Vloeibaar glas gaat echter als een draad samentrekken - net zoals bij honing. Het duurt dus nog meer dan een halve eeuw, voordat de technische problemen opgelost zijn en men echt vlak glas kan. Bovendien wordt het uitgevoerd als getrokken glas. De prijzen van monumentenglas hangen ook nog af van de hoeveelheid glas die je afneemt.


Getrokken glas prijzen

Gefabriceerd oud glas is dan de beste keuze. HR coating en lichte vertekening. Ons glaszettersbedrijf put uit meer dan jaar aan praktijkervaring in het herstellen van ruitschade en onderhoud van glas. Bij glaszettersbedrijf KIEN staat betrouwbaarheid en kwaliteit voorop.


Glaszettersbedrijf Almere. Zowel enkel floatglas als enkel veiligheidsglas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts