maandag 14 mei 2018

Spuitpistool wagner

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Erkende Coach en Trainer Opleidingen: gedegen vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling.


WAGNER -Groep is marktleider in het ontwikkelen van verfspuitsystemen voor de doe-het-zelf markt alsook apparatuur voor het machinaal aanbrengen van verven, lakken en pleisters voor de professionele markt.

Ons grote gamma producten beantwoordt dus aan de noden van zowel fabrikanten, aannemers als doe-het-zelvers. WAGNER biedt innovatieve coating technologieën voor een oppervlakte finishing met poeder en natlak coatings, verven en andere vloeibare materialen. Onze klanten uit de industrie – bouw en home improvement sector profiteren van een uitgebreide expertise, wereldwijde service en decennia aan ervaring van een van leidinggevende fabrikanten in de oppervlakte technologie markt. Denk hierbij vooral aan een woning voorzien van muurverf. Dit nieuwe spuitpistool beschikt over een zogenaamde GPHigh Efficiency luchtkap met sproeiers van of of mm.


Het pistool is geschikt voor uiteenlopende. Vind je verven een grote klus waar veel tijd in gaat zitten? Spuitpistolen koop je eenvoudig online bij bol.

Wij leveren het juiste gereedschap! Met de WAGNER verfspuit biedt HORNBACH je de mogelijkheid snel en schoon te werken met verf, zonder rommel en hinderlijke kwasten. In ons assortiment hebben we verfspuiten van verschillende merken. Dit omdat elk merk zijn voordelen heeft maar natuurlijk ook nadelen.


Iedereen heeft natuurlijk ook zijn eigen voorkeur en wij willen graag iedereen die aan de slag is met Airless verfspuiten kunnen bedienen. Met de spuit breng je de plafondverf gelijkmatig aan, zelfs in de hoeken en kanten. In het ruime reservoir past genoeg verf om een wand of plafond in een keer te verven.


Aan de slag met een verfspuit! Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Alle spuitpistolen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinslangaccessoires.


Professionele elektrostatische, HVLP en airless spuitpistolen zijn vaak een investering. Pneumatische verfspuiten zijn bij nagenoeg iedere bouwmarkt verkrijgbaar. Vaak zijn professionele merken gespecialiseerd in een bepaald type spuitpistool.


Nieuw spuitpistool voor wagner ,graco,titan spuit voor latex ,aflak en beits.

De nieuwe generatie Airless spuitpistolen van WAGNER dragen de namen VECTOR PRO en VECTOR GRIP. Gelijkmatige bewegingen met het spuitpistool geven een uniforme oppervlaktekwaliteit. Door het hoge verstuivingsvermogen kan er nauwkeurig gewerkt worden met een perfect dekkend eindresultaat, ongeacht of je lak, olie, beits of houtbeschermingsmiddelen verwerkt.


Zorg dat de afstand tussen het spuitpistool en het te verven oppervlak niet groter is dan centimeter. Dit geeft het beste resultaat en de minste spuitnevel. Let erop dat je de spuitkop loodrecht op het te verven object richt.


Bij GAMMA verkopen we verfpistolen en toebehoren aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van echte topmerken. Wagner verfspuit bij GAMMA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts