dinsdag 8 mei 2018

Eggshell verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Eggshell verf

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295.


Deze verf is bijzonder geschikt in het interieur voor hout, mdf, muren en radiators. De ¨ Eggshell ¨ heeft een lichte glansraad en is daardoor beter op keukens en deuren te verwerken. Een grondverf is niet nodig. Dankzij de handgeschilderde kleurenstaalkaart weet u precies hoe de verf opdroogt.


Perfect Eggshell is een zijdeglans water gedragen aflak voor binnen en buiten. Het is een duurzame niet vergelende verf. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf , gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Painting the Past Eggshell bestellen bij Verfwinkel. Farrow and Ball Modern Eggshell is sterke hoogglans lak. Geschikt voor hout- of metaalwerk binnenshuis.


Eggshell verf

Ideaal voor keukenkastjes, vloeren en trappe. Voor alle eggshell lakken ben je bij Kleurenwaaier. Het oppervlak dient vrij van olie, was en stofresten te zijn.


Strijk de verf eerst in verticale richting uit en vervolgens in horizontale richting, totdat er een egale laag ontstaat. Strijk de verf tenslotte uit in één richting, oefen een lichte druk uit op het oppervlak en houd de kwast in een hoek van ongeveer 30°. De uitstekende waterbestendigheid en uitstekende hechtingseigenschappen maken Intelligent Eggshell zeer geschikt voor het schilderen van keukenmeubilair en muren in de keuken en badkamer, maar ook gewoon voor het verven van deuren en kozijnen. Daarnaast is deze verf ideaal voor het schilderen van (kinder)meubels en houten bedden.


Eggshell verf

Doordat de verf zo mat is en zeer weinig verkleurt kun je zelfs jaren later nog beschadigingen wegwerken. De verf heeft een glansgraad. Estate Eggshell is in alle kleuren verkrijgbaar in blikken van 750mL, 5L en 5L.


Daar zijn die samplepotjes ook handig voor! Deze houtverf is verkrijgbaar in met een ‘mat’ of ‘ eggshell ’ effect. Dit is de Eggshell variant die een lichte glansraad heeft. Een voordeel van deze verf is dat je geen grondverf hoeft te gebruiken. Je kunt deze verft aanbrengen op o. Koop je Eggshell Krijtverf bij Verfwinkel.


De hout en metaalverf– gebaseerd op water met toevoeging vankrijt – is te gebruiken op werkelijk alle materialen. MDF, verschillende metalen, muren en radiatoren kunnen geschilderd worden met deze verfsoort. Verf Leverancier van Nederland! Kleuren van vroeger, maar wel met de gebruikerseisen van nu: gemakkelijk te verven , afwasbaar en overschilderbaar. Hierdoor krijgen uw muren en meubels een prachtige warme, (poeder)matte uitstraling.


Nog matter dan de gebruikelijke verven uit de bouwmarkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts