vrijdag 25 mei 2018

Ottomane fauteuil

Bekijk het assortiment fauteuils en bestel de beste aanbieding direct online! Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Fauteuils online bestellen. Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Ruim assortiment online bestellen! Artifort Orange Slice met Ottoman. Vaste prijs € 97-Hallo, ik bied deze prachtige set te koop aan. Een aantal jaren geleden opnieuw gestoffeerd. Tientallen jaren lang heeft Vitra deze stoel op vrijwel identieke wijze en met steeds dezelfde hoogwaardige materialen geproduceerd.


Als de Lounge Chair en de Ottoman samen worden bestel worden de nerfstructuren van de houten schalen tijdens het productieproces op elkaar afgestemd. Hij werd ontwikkeld met het doel om een elegante stijl te combineren met ultiem comfort. De Eames Lounge chair met Ottoman is een absolute design klassieker die ieders huis de elegantie geeft die het verdient.

Het tijdloze ontwerp gecombineerd met natuurlijke materialen maakt de stoel. Deze fauteuil is verkrijgbaar in standaard uitvoeringen, maar hij kan ook naar uw wensen worden aangepast. De Eames Lounge Chair met Ottoman santos palisander van Vitra heeft een breedte van centimeter, een diepte van tot centimeter (afhankelijk van de positie van de rugleuning) en een hoogte van centimeter. Waar men bij een loungebank vaak niet de keuze heeft, en min of meer tot liggen gedwongen wordt, kan men op het hoekelement van de hoekbank met Ottoman prima en comfortabel zitten. Koop en verkoop fauteuil ottoman eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Design fauteuil van bekende merken. Je kunt elke fauteuil online aanschaffen. Onze fauteuils zijn 1 origineel: bij Flinders vind je geen namaak. Overstappen kan alleen vandaag nog!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Ontdek ons unieke assortiment fauteuils. Maak van jouw huis jouw thuis. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Dat de Eames Chair niet een doorsnee fauteuil is dat mag nu wel duidelijk zijn.

Maar wat maakt deze fauteuil nou de moeite waard om te kopen zult u zich misschien afvragen. Allereerst haalt u met de Eames Chair niet zomaar een meubelstuk in huis, maar een kunstwerk. De Lounge Chair is verkrijgbaar in twee formaten en verschillende configuraties met verschillende soorten lederen bekleding, houten zitschalen en onderstellen. Idealiter wordt de stoel gecombineerd met de bijpassende Ottoman. Getoonde prijs is voor de draaifauteuil in de kleur Nero, leergroep Premium en gepolijst onderstel met zwarte zijkant.


De door Charles en Ray Eames in de jaren ontworpen Lounge Chair werd ontwikkeld met het doel om een elegante stijl te combineren met ultiem comfort. Sindsdien gebruikt Vitra vrijwel dezelfde productiemethoden en inmiddels wordt de stoel beschouwd als één van de grote klassiekers van twintigste-eeuws. De Ottoman is een vrolijke fauteuil en dankzij zijn iets lagere zithoogte dan gewone fauteuils , ideaal voor op de kinderkamer. De fauteuil is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De Ottoman -serie bestaat echter niet alleen uit een fauteuil , maar ook uit een klein ligbed en poef.


Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden! Bij deze stoel wordt ook een Ottoman van Vitra meegeleverd die het comfort nog beter maakt. Het ontwerp van de traditionele clubfauteuil behoort al generaties lang tot een van de bestsellers van Vitra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts