vrijdag 11 mei 2018

Tiffany materialen

Zoek naar lood voor glas in lood op de nieuwe KensaQ. Vind lood voor glas in lood. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Foka is de gereedschap specialist voor zowel glas-in-lood als Tiffany. Foka heeft alles op voorraad voor de doe-het-zelver: glas, materialen en gereedschappen.

Zowel online als in de winkel kun je terecht voor de beste kwaliteit en de laagste prijs. Is er toch nog iets dat U niet vind neem dan gerust contact op. Wij verkopen alle materialen , glas en gereedschappen welke wij ook in het atelier gebruiken. Van deze gereedschappen en materialen weten wij dat ze goed zijn. Links kunt u kiezen uit verschillende hoofdgroepen.


Er is een aantal materialen nodig om tiffany te kunnen maken. Bij alle spullen die u koopt krijgt u uitleg over het gebruik en bij aanschaf van meerdere items zijn er. Tiffany en Glas in Lood materialen en benodigdheden.

Kom gerust vrijblijvend langs en neem een kijkje in de wereld van Tiffany. Persoonlijk zijn wij echter een andere mening toebedeeld. Benodigdheden om de verschillende technieken toe te kunnen passen.


Ik ben actief als internetondernemer en in mijn vrije tijd ben ik actief als bestuurder en organisator voor het Modekwartier in Arnhem. Welkom in de webshop van Kitty Glas-in-Lood! Mocht u een artikel missen in de webshop waar u toch behoefte aan heeft, neem dan gerust contact met ons op zodat we dit alsnog voor u kunnen bestellen.


Gegeven aan kleine groepen, maar zeker ook aan grotere groepen (op locatie). Wij leveren aan particulieren en bedrijven. De uitvinder van de techniek ontwikkelde een methode waarbij hij glasstukjes aan elkaar verbond met koperfolie en soldeer. Door deze werkwijze kan er met glas verfijnder worden gewerkt dan met glas in lood.


Tijdelijk KORTING op het gehele assortiment - Gebruik vandaag kortingscode: arcade15. Hangende en staande lampen, bureauverlichting, lampen in bijzondere vormen en nog veel meer. Of je nu glas in lood professioneel maakt of als. Na jaar als glashobby-webshop, met een breed artikelen assortiment online te zijn geweest, hebben wij besloten om het wat rustiger aan te gaan doen.


Ze ontwierp daar lampenkappen, mozaïeken, ramen en andere decoratieve objecten. Gift to yourself or a loved one a timeless design from the world’s most celebrated jewelry destination.

Enjoy complimentary shipping and returns. Shop fine jewelry creations of timeless beauty and superlative craftsmanship that will be treasured always. Ideaal voor op kleine tafels en kastjes en zeer betaalbaar bij Haddon Hall Tiffany.


J ai reçu ma tortue en parfait état. Le produit est magnifique et très travaillé. J en suis à mon 6e achat et tout se passe très bien à chaque fois. De materialen die u gebruikt zijn voor eigen rekening.


Wel graag melden als u wilt komen, om te checken of er plaats is. Het is fantastisch om van een plaat glas een heus kunstwerk te maken. Dat dit dan ook nog op zoveel verschillende manieren kan is toch heerlijk. Maar u kan ook uw eigen persoonlijke lamp laten ontwerpen.


Tevens kunt u bij mij terecht voor workshops en verkoop van alle materialen die nodig zijn voor glas in loo tiffany ,en het fusen van glas. Wilt u toch gaan isoleren dan kan het glas in lood ook ingebouwd worden in Isolatieglas!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts