woensdag 23 mei 2018

Bevestiging gordijnroede

Kies uit producten vanaf € 100. Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe u uw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren. Doe de gordijnringen of gordijnen aan de roedebuis. Leg de roede met gordijnen in de oplegsteunen.


Zet de eindknoppen vast op de roedebuis. Montage van gordijnroedes. In deze instructievideo van Praxis laten we je zien hoe je een gordijnroede ophangt.


Daarnaast zie je wat je nodig hebt voor deze klus en krijg je een. U completeert uw gordijnroede met eindknoppen naar smaak en u kunt kiezen voor de bevestiging van de roedes uit wandsteunen, wandrozetten of plafondsteunen. Uw gordijnen komen met goede kwaliteit gordijnringen of insteekhaken beter tot hun recht. Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen. Gordijnrails of gordijnroedes.


Bevestiging gordijnroede

Misschien wil je een statement maken met een RVS gordijnroede , zwart staal of eentje van hout. Je vindt bij Praxis gordijnroedes of gordijnrails ook in de traditioneel zwart en wit. Om je gordijnen netjes op te hangen heb je gordijn roedes nodig en natuurlijk ook alle benodigde accessoires zoals eindknoppen en steunen voor de roedes. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! De bevestiging in het kozijn wordt ook wel in de dag genoemd en muur tot muur wordt op de dag genoemd.


Eenvoudig online bestellen. Een ophangsysteem zoals een gordijnroede of een gordijnrails heb je nodig om je gordijnen en paneelgordijnen op te hangen. Met onze gordijntoebehoren maak je je gordijnoplossing helemaal af.


Kies voor een klassieke afsluitknop of ga juist voor strak en modern. KARWEI biedt je gordijnroedes met een RVC-look voor een moderne uitstraling. Heb jij liever een landelijke uitstraling, kies dan voor een houten gordijnroede met een ronde eindknop.


Niet alle ramen hebben altijd een standaard maat. Bij KARWEI kun je gordijnrails en gordijnroedes op maat laten maken. Voordat u gaat boren tekent u eerst de boorgaten af.


Dit doet u ook voordat u de rail gaat bevestigen aan het plafond. Bevestiging tegen het plafond. Bij bevestiging tegen het plafond bent u niet gebonden aan afstandssteunen. U kunt het gordijn op elke gewenste afstand (voorsprong) voor het raam laten hangen.


U moet echter wel extra aandacht besteden aan de bevestiging , omdat de trekkracht in het verlengde van de schroef wordt uitgeoefend. Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails, daar heb je niet zoveel aan.


Bevestiging gordijnroede

En daarom zijn roedes en rails onmisbaar. Bij Kwantum hebben we ruim de keuze. Het juiste aantal onderdelen hebben we al voor je uitgerekend. De gordijnroedes worden geleverd met mooie eindknoppen: een eenvoudige maar nette Topo, een luxere Disc of een mooie ronde Bubble. Er zijn er ook zogenaamde ‘railroedes’: dit zijn rails met glijders voor plooigordijnen, met het uiterlijk van een gordijnroede.


Bij lichtgewicht gordijnen (bijvoorbeeld gemaakt van kaasdoek) kun je ook een staalkabel gebruiken als gordijnroede. Voor een beschrijving: zie Spankabels van staaldraad ophangen. Goed ontworpen gordijnroedes vind je bij IKEA. Van gordijnrails met drie sporen tot gordijn-accessoires en roedesets met dubbele roedes.


Bepaal allereerst waar u de gordijnen gaat ophangen. Houd rekening met eventuele obstakels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts