donderdag 31 mei 2018

Boomrooster gietijzer

Boomrooster gietijzer

Leverbaar in diverse afmetingen. De ideale bescherming voor uw boom. Een sieraad voor uw omgeving. Zowel gietijzer als corten kan aan het eind van de levensfase van het product gerecycled worden zonder de oorspronkelijke kwaliteit te verliezen. Bij de levering van onze boomroosters voegen wij een plaatsingsvoorschrift toe waarin tips worden gegeven hoe het plantgat nagenoeg onderhoudsvrij kan worden aangelegd.


Wij gieten ook uw eigen ontwerpen. De boomroosters zijn tweedelig of vierdelig verkrijgbaar, afhankelijk van het model. Boomrooster zonder onderhoud. De gietijzeren boomroosters zijn gemaakt van dik gietijzer dat u onbehandeld kunt laten.


U hoeft dus niet bang te zijn dat deze boomroosters zullen doorroesten. Bovendien krijgt het boomrooster zo een mooie, rustieke uitstraling. De segmenten zijn zwart gelakt en onderling te koppelen met bijgeleverde bouten en moeren. Voor een nette afwerking van het straatwerk rondom aangeplante bomen levert Metec verschillende types boomroosters. Het meest toegepaste rooster is de gietijzeren variant.


Het rooster wordt geleverd in combinatie met een draagframe. Het boomrooster bestaat uit massief gietijzer. Het frame bestaat uit minstens segmenten. Onze boomroosters beschermen deze vitale functie en voegen bovendien het design toe dat de mooiste straatbeelden compleet maakt.


Grijsen heeft een uitgebreid assortiment aan boomroosters. Door boomroosters toe te passen zorg je ten eerste voor veiligheid. Het maaiveld blijft rondom de bomen gelijk waardoor er geen gevaarlijke situaties ontstaan.


Boomrooster gietijzer

Onze boomroosters , -beugels en -korven beschermen de vitale functie van bomen en voegen bovendien het design toe om het straatbeeld compleet te maken. Ze zorgen voor veiligheid doordat het maaiveld rondom de bomen gelijk blijft. De bomen zelf zijn ook bescherm water en zuurstof komen makkelijker bij de wortels. Een boomrooster van Stedon. Wanneer u op zoek bent naar een manier om de bomen in uw buurt of omgeving te kunnen beschermen, kijkt u natuurlijk ook naar de uitstraling van de bescherming en hoe dit aansluit op de omgeving.


Heeft u vragen over dit product, stel dan direct een vraag. Vierkanten boomrooster van gietijzer 4-delig. Ook custom made roosters met uw eigen kenmerk maken wij. Triwa biedt boomroosters in verschillende vormen en maten, maar levert ook maatwerk. Originele Buderus boomrooster boomroosters 150x150cm.


Meerdere identieke originele onverwoestbare gietijzeren (onbehandelde) buderus boomroosters. De delen van het boomrooster zijn eenvoudig aan elkaar vast te schroeven. Zeer voordelige en duurzame stalen boomroosters. Volbad thermisch verzinkt en gepoedercoat in van onze fraaie ral-kleuren.


Deze boomroosters zijn in diverse afmetingen leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts