woensdag 30 mei 2018

Riviera maison rattan spiegel

Riviera maison rattan spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Ontdek het aanbod van Rivieras nu online bij van den Assem. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem.


Bestel Rivièra Maison Spiegel bij fonQ. Grote spiegels geven een ruimtelijk effect aan een kamer waardoor een ruimte groter kan lijken dan dat deze in werkelijkheid is. Als u het niet fijn vindt om de spiegel in het zicht te hebben, kunt u er voor kiezen om een spiegel met shutters te nemen. Shutters zijn luiken die open of dicht geslagen kunnen worden.


Riviera Maison Rustic Rattan Shadow Mirror - Spiegel. Deze mooie spiegel heeft een brede rand gemaakt van rustic rattan wat een natuurlijk effect geeft. De lijst van deze spiegel is gemaakt van rattan met onderaan een rattan.


Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De Rustic Rattan Shadow Mirror is een echte blikvanger in huis. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


De rustic rattan shadow mirror is een echte blikvanger in huis. Omdat de spiegel zelf wat dieper ligt dan de omlijsting, ontstaat. Wegens verandering interieur gaat deze rattan riviera maison ovale spiegel weg.


Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Ophalen heeft de voorkeur maar verzenden kan uiteraard ook (wel op eigen risico) Uw bod is welkom! Stel je Rivièra Maison vragen aan onze interieurspecialisten.


Kies uit producten vanaf € 295. Een mooie wandspiegel geeft al makkelijk wat extra sfeer aan je woning. De Rivièra Maison Rustic Rattan Soho Spiegel is gemaakt van rattan , wat perfect past in een landelijk interieur. De uitstekende rand is ideaal om kleine spulletjes op te leggen. Kleed de woonkamer, hal, bad- of slaapkamer aan met een of meerdere van deze in het oog springende spiegels.


Luxe stoffen en stoere plaids zijn volop te vinden in deze collectie. Maar ook mooie sierkussens om net dat beetje extra sfeer aan je interieur te geven zijn volop vertegenwoordigd. We maken ruimte voor de nieuwe collectie! Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts.


De artikelen staan mooi en overzichtelijk gepresenteerd. Een riante hal oogt nog ruimer met deze grote Rustic Rattan Hall Mirror. Een mooie spiegel reflecteert licht en draagt bij aan een luchtige, lichte ruimte. Deze royale spiegel uitgevoerd in rattan geeft ieder vertrek een warme uitstraling. Een spiegel met een rattan rand is haast wel een klassieker te noemen in de collectie van Rivièra Maison.


Riviera maison rattan spiegel

Maar wat bij deze spiegel direct in het oog springt is de gebruikte techniek. Bekijk meer ideeën over Spiegel , Interieur. Het rattan is niet gevlochten, maar de strengen gedroogde liaan zijn kunstig op elkaar liggend bevestig wat voor een stoere uitstraling zorgt.


Laat u verrassen door de mooiste items in deze nieuwe collectie van Rivièra Maison. Van kussens en textiel tot sfeervolle lantaarns en decomateriaal. De items uit de nieuwe collectie zijn een mooie mix van producten met een klassieke Rivièra Maison uitstraling en producten in een stoere industriële stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts