dinsdag 29 mei 2018

Spiegel sloophout

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Op zoek naar een sloophout spiegel. Bestel er een online of bezoek de showroom. Eigen collectie met een zeer groot aanbod badkamer producten. Alles direct uit te leveren.


De actuele levertijd is: tot werkdagen.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Hele leuke spiegel met een lijst van steigerhout! De lijst is ongeveer 10cm breed. Let op: de afmeting is inclusief de steigerhouten lijst van 10cm breed! We proberen van de standaardmaten een aantal spiegels op voorraad te hebben, zodat we snel kunnen leveren.


Robuuste grote railway spiegel oud sloophout wagonplanken. Diverse stoere robuuste kleine spiegels , grote spiegels , passpiegels en xxl spiegels , gemaakt van oud. Maten zijn inclusief de lijst.

Bekijk alles met spiegel sloophout ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Mooie handgemaakte spiegel. Afmetingen (zijn circa !) 1X 7lijst cm. Sloophout webshop van VanSloophout. U kunt losse planken bestellen, een tafel, bed en meer, maar ook op maat gemaakte meubels.


Verfraaien van uw huis met spiegels. Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Alle kasten shop je online.


De beste keuze tegen lage prijzen! Spiegel bestaat uit sloophout en is zeer ambachtelijk afgewerkt. In deze sloophouten spiegel werp je een blik in het verleden, vol oude vissersboten en hartverwarmende verhalen uit het verre India. Het sloophout is met de hand bewerkt en elk exemplaar is volledig uniek, met een eigen verhaal en karakter.


Wij hebben een aantal prachtige houten meubels van hem gekocht, door hem zelf gemaakt naar onze wensen (hij kan alles op maat maken): Twee grote eikenhouten kledingkasten, een keukentafel met blad van eikenhout, een buiten tafel van ‘ sloophout ’ (het blad is gemaakt van een oude deur met vrolijk gekleurde latjes ingelegd), een meubel voor de.

Elk exemplaar is volledig uniek, wat de spiegel extra bijzonder maakt. Combineer naar wens met andere meubels van Indiaas sloophout uit de Jona serie van Lavis en haal een mix van authentiek en retro in huis! Spiegels uit driftwood ron vierkant of rechthoekig. Stukjes sloophout welke aan het strand zijn aangespoel uitgezocht en hierna handmatig zijn verwerkt tot een unieke spiegel. Gratis verzending Unieke spiegel driftwood 120xcm.


Ook wel drijfhouten, sprokkelhouten of sloophouten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts