vrijdag 18 mei 2018

Boekenkast modern design

Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!


Boekenkast modern design

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Kasten zijn onmisbaar in úw Huis.


Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Gratis bezorging en retour. Zo hebben we boekenkasten van de Italiaanse merken Kartell en Magis. Design boekenkasten hebben we genoeg. Tot slot hebben we boekenkasten.


Boekenkast modern design

Wij leveren producten van meer dan 1topmerken in diverse categorieën. Er is dus altijd wel iets te vinden dat ook precies aansluit bij uw wensen en eisen. Ontdek design boekenkasten en -planken van BoConcept. Zet je boeken en snuisterijen in de kijker met een designboekenkast of wandplank.


We hebben exemplaren in verschillende stijlen en maten voor elk interieur. Hij kan ook als vitrinekast worden gebruikt. Wonen in een interieur, helemaal van nu? Deze boekenkast is gemaakt van MDF e. Neem plaats op de organisch vormgegeven fauteuil en ruik en voel de kwaliteit van het leer.


Boekenkast modern design

Zo kunnen we zowel de liefhebber van de landelijke stijl een boekenkast bieden, maar hebben we in ons assortiment ook boekenkasten waarvan de harten van liefhebbers van de moderne stijl harder gaan kloppen, zoals hele slanke designs. Daarnaast hebben we smalle en brede varianten. Zo past hij, ongeacht de beschikbare ruimte, altijd in jouw.


En kunt u geen geschikte designkast vinden? BILLY boekenkasten en nog veel meer. Kies uit 3producten vanaf € 299. Boeken, decoratievoorwerpen, beeldjes. Eigentijdse lijnen, vintage design , een industriële of klassieke stijl: onze boekenkasten en opbergmeubels passen zich aan uw stijl aan.


En geef uw mooiste souvenirs een plaatsje in een massief houten boekenkast ! Ben je opzoek naar een industriële boekenkast , een boekenkast met of zonder deurtjes, een design kast of een vintage boekenkast ? Veel van de boekenkasten zijn gemaakt van hout (zoals acacia, sheesham of mangohout) of een combinatie van hout en metaal. Elke keer als u nu een boek pakt uit een van onze design boekenkasten krijgt u meer leesplezier. Een uitgebreid assortiment aan design boekenkasten zorgt ervoor dat u bijna altijd slaagt bij Zooff. Naast deze design boekenkasten heeft Zooff ook prachtige design ladekasten en kledingkasten. Wilt u de design boekenkast graag eerst in real life.


Vintage boekenkasten Het acaciahout of mango-en gerecycled hout geeft deze boekenkasten een eigen unieke uitstraling. Deze vintage meubels passen in zowel een modern als klassiek interieur, zijn super sterk en robuust en toch eenvoudig en strak. Tegenwoordig worden boekenkasten niet alleen meer gebruikt voor het opbergen en tentoonstellen van boeken. Bekijk de verschillende modellen.


Je zult hier zeker slagen als je op zoek bent naar moderne kasten. Flinders heeft een grote en unieke collectie design kasten van hoge kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts