vrijdag 25 mei 2018

House doctor ladder

Specialistisch advies nodig? Voor 23:bestel morgen in huis. Ontwerp- en interieurwebshop met snelle levering en 500. Fantastische aanbiedingen. Herroepingstermijn dagen.


Duizenden tevreden klanten.

Hang je mooiste accessoires of tijdschriften aan de ladder. Zet hem neer in de badkamer om hier een echte spa van te maken, of plaats de ladder in de woon- of slaapkamer. Waar je hem ook neerzet, deze ladder zorgt voor een leuk effect.


De ladder is gemaakt van dik TAM WONG bamboe. Het is van naturel bamboe en is ideaal als een mooie, luxe detail in je huis. Plaats de bamboe ladder in de slaapkamer als een plek om je favoriete sjaals en kleding op te hangen. LET OP Ladder bezorgen wij NIET, enkel afhalen in Lanaken.


Our cute Ladder Rack does what every other rack does but slightly differently due to its added eye catching appearance which makes it a stunning addition to your closet. Featuring an authentic white powder coated structure with a natural lacquered texture and rubber wood feet for support, you just have to lean it on the wall to add that spicy touch to your décor arrangement.

Leuk als decoratie in je woonkamer of keuken om van alles aan te hangen van tijdschriften tot handdoeken. Verkrijgbaar in het zwart en naturel kleur. Alleen te gebruiken als decoratie.


Hun woonaccessoires, sierkussens, meubelen en kerstdecoratie zijn lekker persoonlijk en informeel. Gebruik hem als tijdschriftenrek, hang je sjaals er aan op of gebruik hem als stijlvol handdoekenrek in de badkamer. De grootste collectie tuinartikelen hier! Tuinartikelen voor de laagste prijs.


House Doctor is een Deens merk. The ladder is made of thick TAM WONG bamboo. It is painted black, and is therefore ideal as a nice, luxurious detail in your home.


Use it in your bedroom as a place to hang your favourite scarves and clothes. This lightweight decorative ladder , made of bamboo is great for hanging smaller decorative items. Elk meubelstuk heeft een eigen persoonlijkheid door de perfecte combinatie van een neutraal design met een sfeervolle uitstraling. Met een decoratie ladder kan je eindeloos variëren. Houten decoratieladders passen goed in een landelijk interieur, een metalen decoratieladder is weer wat stoerder.


Kies uit 1producten vanaf € 50. Kamers vrij in Inhouse Hotel. Zwarte Decoratie ladders koop je eenvoudig online bij bol.


De items worden ontworpen door eigen ontwerpers en zijn van hoge kwaliteit.

Alles om jouw interieur een boost te geven! Prachtig in de (bij)keuken, maar ook in de woonkamer is dit flessenrek een graag geziene gast. Jouw wijnverzameling mag toch best gezien worden? Oud houten ladder Aura Peeperkorn 1cm. Opzoek naar een mooie manier om fleecedekens of decoratiemateriaal op te hangen in je interieur?


Naast dat stellingkasten zijn ge-upgrade van de garage naar de woonkamer, hebben ook ladders een decorerende functie gekregen. Deze zijn voor van alles inzetbaar. De kapstok heeft mooie vierkante haken wat hem een stoer uiterlijk geeft. Het familiebedrijf is gestart in een klein winkeltje in Jut lan Denemarken. Nu, vele jaren later, wordt het woonmerk wereldwijd verkocht.


Want met een ladder kunt u uw ruimte beter benutten. In veel huishoudens en kantoren wordt de hoogte van een ruimte namelijk niet optimaal gebruikt. Zelden gaat men echt de hoogte in met een kast of opbergmeubel, ondanks de vele voordelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts