dinsdag 22 mei 2018

Muurprimer

Ontdek ons assortiment primers. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Zowel online als in onze winkels. SPS Fixeergrond Kleurloos Liter.


Muurprimer

Waterverdunbare muurprimer voor binnen op basis van een Acryldispersie. Licht poederende lagen grondig afwassen en laten drogen. Eventuele reparaties uitvoeren.


Na droging afwerken met een SPS muurverf. Eenvoudig online bestellen. De Ambiance muurprimer van Levis zorgt voor een grondlaag voor je muurverven binnen.


De muurprimers zijn snel overschilderbaar en maskeren oneffenheden in de ondergrond. Het is de perfecte voorbereiding voor een afwerking met Ambiance muurverf! Het extra dekkende vermogen van deze muurprimer zorgt voor een zeer egale basis en optimale dekking voor wit en lichte kleuren. Reduceert tevens de zuiging van de ondergrond en verhoogt het rendement van de afwerklaag. Oplosmiddelvrij, reukarm en sneldrogend.


Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan primers. Bekijk hier ons online aanbod! Voorkom met voorstrijk een zuigende werking van muren en plafonds. Zo wordt verf- en pleisterwerk en behang perfect aangebracht.


Muurprimer

Maak altijd gebruik van onze aanbieding, met onze aanbieding kun je een muur primer nog voordeliger kopen. Muurprimer goedkoop kopen. COPPERANT MINÉRALE MUURPRIMER Product Datasheet Kleurloze, impregnerende primer op basis van kieselsol en waterglas (= sol-silicaat). Voor het fixeren van sterk of onregelmatig zuigende en licht poederende Minérale ondergronden. Avis Multi-Primer is een zeer goed hechtende primer voor moeilijke ondergronden waaronder verzinkt staal, zink, aluminium, hout en kunststoffen.


Bovenstaande systemen gelden als algemene beschrijving voor de meest voorkomende ondergronden. Redenen om een primer te gebruiken. Wat zijn voordelen van een primer bij het opmaken van de ouder wordende huid en hoe breng je het aan? Voor het fi xeren van sterk of onregelmatig zuigende en licht poederende minerale ondergronden. Het product is zeer geschikt voor het dampopen fixeren van sterk of onregelmatig zuigende en licht poederende minerale ondergronden.


OUDE NAAMUURPRIMER DEKKEND. Watergedragen, dekkende acrylaatprimer voor muurverf. Voor licht zuigende ondergronden gebruikt u de WALL-PRIMER. Deze primer vermindert de zuiging van de ondergrond en verhoogt het rendement van de afwerklaag, met als resultaat een betere hechting en dekking van de muurverf. De primer en de eerste grondlagen van SEMIN zijn ontwikkeld om de hechting en de kwaliteit van de ondergrond optimaal te verbeteren voordat de afwerkingslaag wordt.


De natuurlijke grondstoffen voor de muurprimer maken het een milieuvriendelijke en duurzame keuze. Ideaal om circulair mee te bouwen en om het groene imago van jouw project of klus meer kracht bij te zetten. Sikkens Alpha Isoprimer isolerende muurprimer. Een goede hechting, primer of ook wel grondlaag genoemd is de basis van een duurzame bescherming.


Sigma Coatings biedt een ruim assortiment aan de meest uiteenlopende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts