vrijdag 18 mei 2018

Kis kleurenkaart

Bestel nu voor 17:en alles is morgen in Huis. Bespaar tot wel via kiesproduct. Alle meest voorkomende kleuren staan op deze kaart, maar onderling mengen om een gewenste kleur te. Kleurenkaart met staaltjes van alle kleuren Kappers KIS verf.


Erg mooi overzichtelijk kleurboek. Persoonlijk vind ik het ideaal dat je de kleurstaafjes uit het boek kunt halen. Deze collectie staat geheel in het teken van onze nieuwe Parel tinten: 7P, 9P en 10P. Met een ongekende kracht: het Keratin Infusion System, kortweg KIS.


Deze formule herstelt de innerlijk balans van het haar en creëert zo de perfecte basis voor elke behandeling. Zeker omdat alle producten van KIS , van shampoo tot haarkleuring, hiermee zijn verrijkt. KIS van Kappers garandeert optimale kleur en haar kwaliteit. U heeft een account nodig om te bestellen, maak hier een account aan of login.


KIS KeraCream is makkelijk verwerkbaar en economisch aantrekkelijk. Bovendien vormt een uitgebreid kleurenpalet de basis voor hoogwaardige, kleurrijke creativiteit. Met als resultaat: kleur die straalt van binnenuit. Met de KIS kappers kleurenkaart heef u een duidelijk overzicht van de verschillende kleuren die KIS color u kan bieden.


Door de kleurenkaart wordt het mogelijk om een leuke kleur te kiezen voor jouw haar omdat je direct een goed overzicht hebt van de verschillende tonen. Er zijn geen lijnen met veel verschillende kleuren om je haar permanent te kleuren, maar wel ontzettend veel lijnen om jou haarkleur perfect te houden! KIS kleuren houden je haar gezond en levendig!


Bij Voorkappers groothandel vinden wij het belangrijk dat professionele kappers voor de scherpste prijs vinden wat ze zoeken. Kom je er niet uit met bestellen of mis. Kis werkt perfect met Kis verf samen je houdt een super resultaat voor een vind ik een te lage prijs.


Gebruik de KIS Color Chart om gemakkelijk je nieuwe haarkleur te bepalen. Alle kleuren staan overzichtelijk op de kaart. Stel eenvoudig vast welke haarkleur je wenst en meng de persoonlijk gekozen kleur op maat. Zeer geschikt voor professioneel gebruik in de salon. Adviseer je klant op een professionele wijze met deze kleurenkaart.


Kis kleurenkaart

Go to cart page Ga verder KIS. Kis Keracream Metallics is a permanent Kis hairpiece that consists of completely new metallic shades. Create new contemporary hairstyles that will surely jump in the eye.


KIS Keracream haarverf Dit is de haarverf lijn van KIS. Wil je ontkleuren of blonderen. Dan kun je bij KIS kiezen uit de KIS KeraBlond pasta, de KIS KeraBlond Blondeer poeder.


Kis kleurenkaart

KIS haarverf dekt namelijk veel beter dan de meeste andere merken haarverf, en dit met slechts waterstofperoxide. Tijdens de verfbehandeling word het haar van binnenuit herstelt wat resulteert in gezond haar, waardoor de kleur langer dekt. KIS Color bied stralende kleuren aan op een overzichtelijke kleurenkaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts