vrijdag 22 december 2017

Plaid zeegroen

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Verzending vanaf €in uur. Fleeceplaid Basic is een lekker warm kleed in de kleur zeegroen. Laat de koude, sombere dagen maar komen. Met dit plaid zal jij het niet meer koud hebben! Deze plaid is helaas uitverkocht.


Een heerlijk zachte plaid in een zeegroene pastel tint en met een luxe uitstraling. De uiteinden zijn afgewerkt met franjes uit de plaid zelf gemaakt. The Go’round is een Nederlands interieur label dat accessoires in een informele, frisse stijl ontwikkelt.


De Tweedmill plaids zijn heerlijk. Plaid : Visgraat Zeegroen. Vorige Artikel van Volgende. Gusta plaids en fleecedekens kopen? Bestel eenvoudig bij Gusta-online.


Mooi katoenen plaid met franjes en visgraat patroon. De laatste tijd gaan we zelden zonder shawl de deur uit. En dat is niet alleen omdat we onze hals en nek willen beschermen tegen kou en wind. Nee, een shawl is tegenwoordig een onmisbaar fashion item om je outfit mee af te stylen. Wat het seizoen ook is, shawls voor dames en heren zijn onmisbaar.


Katoenen plaid in een mooie. Tijdens frisse zomeravonden op het terras en ’s winters lekker binnen op de bank: een woondeken, ook wel genoemd een woonplai komt elk seizoen van pas. Er is niets lekkerder dan op een koude dag thuis komen, de open haard of verwarming aan te zetten en onder een wollen woondeken of plaid weg te kruipen op de bank.


Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Ontdek ons unieke assortiment plaids. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. KOOK vrienden assortiment ZEST plaids.


Plaid zeegroen

Heerlijke zachte fleece plaids passen in ieder interieur. De superzachtste en dikste fleece plaid die je ooit gevoeld hebt. Groene plaids voor in huis Een groene plaid geeft kleur en warmte op je bank. Bij Ookinhetpaars vind je een mooie selectie plaids met groen er in. Er zijn veel verschillende kleuren groen.


Kies je voor jadegroen, mint, middengroen, of een donkergroene plaid. Alle tinten groene plaids geven een ander effect in je interieur. De sjaal is gemaakt van katoen met acryl.


Plaid zeegroen

De kleuren draad die mee geweven zijn, zijn wit, zwart en een koele kleur groen. Dit kun je goed zien in de detailfoto. Doordat de sjaal geborsteld is, krijgt hij een wollig effect.


Zebra plaid met franjes Kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts