donderdag 21 december 2017

Behang ibiza

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Handgeschilderde bloemen, kleurrijke dessins of juist stralend wit. Een huis vol positieve energie. Geluk is geen bestemming, het is een manier van leven.


Uw woning is met deze behangcollectie van Eijffinger altijd vrolijk en vol energie.

Bestel het vandaag nog en krijg gratis behanglijm! Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Laat je meenemen naar een wereld met tropische temperaturen en een plek waar de zon altijd schijnt. Dit behang met kleurrijk dessin bestaande uit handgeschilderde bloemen is onze grote favoriet.


Dit duurzame Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik. Na het inlijmen van de kale muur (verwijder het oude behang ) kunt u het gemakkelijk aanbrengen. Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie.


Trendy en Hip behang online kopen?

Behangexpert verkoopt alle soorten. Ibiza behang van Eijffinger. Vrolijk, kleurrijk en creatief. Het interieur is functioneel, flexibel, relaxed en gezellig!


Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. Makkelijk plakken dus door de muur in te smeren in plaats van het behang. Bezorging gratis vanaf € 2- √ 30.


Erkend Sikkens-specialist √ Eijffinger Premium dealer. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Gratis verzending vanaf €50! Omring u met de IBIZA behangcollectie en beleef uw mooiste reis telkens opnieuw. En niet alleen dat, ook bedekt behang scheuren en gaten in muren met een mooi patroon of een subtiele textuur.


Echte creatievelingen gebruiken behang zelfs om een trap of de binnenkant van een kast te bewerken. Afmetingen: 10M lang en 52CM breed. Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg korting op je aankoop!


Het tegelbehang biedt mogelijkheden die hiervoor alleen met ceramiek, tegels of klei mogelijk was. Javascript is uitgeschakeld. Dankzij de vertaling naar behang voor de muur zijn de toepassingen eindeloos.

Waarmee u op een eenvoudige manier een spectaculaire look creëert. Versier de keuken met zwart-wit geblokt behang , geef de kinderkamer een nieuwe look met schattig wolkjesbehang of verblijd je dochter met paardenbehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts