vrijdag 8 december 2017

Stenen buiten

Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap. Bekijk meer ideeën over Tuin bestrating, Tuin ideeën en Tuintegels.


Stenen of klinkers zijn kleiner en dikker dan tegels en zorgen voor een andere uitstraling. Stenen en klinkers kunnen getrommeld en ongetrommeld zijn. Getrommelde stenen zijn stenen die kunstmatig veroudert zijn door de steen te bekrassen en de randen af te laten brokkelen.

Bekijk ons uitgebreide assortiment als u meer wilt weten over de prijzen en technische gegevens van de stenen die u ziet. Overweegt u zelf te gaan metselen? Wij hebben veel informatie over de verwerking beschikbaar voor onze relaties. Eén van de meest populaire stenen in Nederland en daarom ook in onze webshop.


Waalformaat wordt voornamelijk gebruikt voor woning- en utiliteitsbouw. Vanwege de populariteit van de waalformaat steen is deze steen tegenwoordig in vele kleuren verkrijgbaar. Noord Hollan al jaren garant voor hoogwaardige sierbestrating.


Wij bieden dan ook een groot assortiment voor tegels in uw tuin, terras, paden en oprit.

Binnen ons assortiment bieden wij naast a- en b-merken terrastegels, sierbestrating, tuintegels, en straatstenen, ook aanverwante artikelen zoals kunstgras, opsluitbanden, zan grin belichting en. Stenen beelden kopen voor buiten in de tuin doe je niet zomaar. Vaak zoek je een bepaald type stenen beeld waarbij je een bepaalde sfeer of thema wil oproepen.


Zo hebben wij vaak klanten die zoeken naar een specifiek soort type stenen beeld. Een stenen bloempot voor buiten geeft je tuin een strakke uitstraling. Bovendien zal dit materiaal nooit verkleuren of scheuren door weersinvloeden als zon of regen.


Steen heeft een lange levensduur, is stevig én duurzaam. Dankzij het gewicht, zal een stenen bloempot verder bij bijvoorbeeld storm niet snel omvallen of omwaaien. Ons assortiment steenlijm is uitstekend bruikbaar als lijm voor buiten in uw tuin (zoals voor de opbouw van (sier)muren, een stenen bloembak of als natuursteen lijm en eenvoudig toepasbaar. Geen gedoe meer met het aanmaken van metselmortel, maar eenvoudig verlijmen met kant en klare steenlijm of poeder steenlijm.


De ideale lijm voor buiten ! Steenstrips voor binnen en buiten. Zoals u van ons gewend bent, bent u met onze buitentegels voordelig uit. Onze steenstrips zijn niet alleen bijzonder geschikt binnenshuis, maar meestal ook buitenshuis. Deze strips zijn gemakkelijk te plaatsen en met de juiste bescherming waterdicht. Stenen van binnen, stenen van buiten 1e druk is een boek uitgegeven bij Delft Digital Press.


Veelal functioneert de stenen plantenbak als een vorm van sierbestrating in combinatie met terrastegels.

Deze plantenbakken maken het mogelijk om je tuin sierlijk en tegelijk ook groen te maken. Houten, stenen , stalen en RVS tuintafels. Bij ons kan je terecht voor tuintafels vervaardigd uit diverse materialen. In bijna alle gevallen kan je zelf je ideale samenstelling bepalen. Vindt je een RVS tuintafel onderstel mooi, dan kan je hier prima een granieten of houten tafelblad bij nemen.


Online shoppen is uiteraard wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts