vrijdag 8 december 2017

Epifanes amsterdam

Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid. Epifanes jachtlakken en verven.


Uit een gezin van vissers ging de ambitie van Willem Heeren echter meer richting het schilderen van de boerderijen in de net droog gemalen Haarlemmermeerpolder. Gedurende de wintermaanden produceerde Willem Heeren net als vele schilders zijn eigen verven. De verfwinkel van Amsterdam ! Vakkundig advies en scherpe prijzen. For centuries all transport was done by water. This lead to a extensive know how in ship building and maintaining.


The Netherlands therefore strongly depended on the large fleet of bigger and smaller ships. We develop and manufacture the finest marine coatings possible. No other finish is required to look as beautiful, and perform as well, in such an adverse environment as a yacht coating. Daarnaast is de prijs scherp, u krijgt zeker waar voor uw geld. De juiste bootlak en het juiste advies zorgt voor een goede bescherming van uw boot.


Epifanes amsterdam

We hebben verf voor polyester, blanke lak en lak speciaal voor teakhout. West System 655-k G-Flex Repairkit verdikte epoxy lijm. In onze winkel is een ruime voorraad aanwezig van de verschillende producten en kleuren.


Wij zijn een watersport winkel die zich richt op de techniek die in de watersport gebruikt wordt. Waterlijnverf geen constante waterbelasting ondergaat. Beschrijving:Hoogglanzende, slijtvaste ééncomponent aflak op basis van luchtdrogende urethaanhars en lichtechte pigmenten. Sneldrogende harde zijdeglans aflak voor dek en den.


Biedt uitstekende hechting en is zeer slijtvast. Zeer geschikt voor het schilderen van (scheeps-)delen die na het schilderen vlot en intensief worden belast. Voor nieuw werk over ééncomponent primers op hout, staal.


Alexander Zonjee heeft functies op zijn of haar profiel. View more Piraatjes op het Water. Een effectief werkende koper- en biocide houdende high performance antifouling met de nieuwste koper release technologie voor een optimale koperafgifte.


Uitstekende bestendigheid tegen inwerking van diverse oplosmiddelen en chemicaliën. Lichtecht, mooi vloeiend en zeer langdurig kleur? Wij kunnen alle produkten van epifanes leveren. Alleen hebben wij ervoor gekozen om de verf nog niet op te nemen in de webshop omdat deze niet verstuurd mag worden.


Wel hebben wij een breed assortiment verf op voorraad in onze verkoophal. Optimaal vloeiend vermogen,. Nog druk doende met het afsluiten van mijn studie, werd mij midden jaren de vraag gesteld of ik interesse had om een verfwinkel in Amsterdam over te nemen. In al die jaren heb ik veel trends en wensen voorbij zien komen.


Epifanes amsterdam

Vaak komen klanten binnen met de zin: “dit is misschien een beetje een rare vraag maar ik wil graag….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts