maandag 18 december 2017

Babykamer vintage

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Levering in Nederlan België, en Duitsland. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past! Keuze uit meer dan 7commodes!


Commodes nu al vanaf €499.

Ben je op zoek naar items voor in de vintage babykamer ? Dan ben je bij Kinderkamer Vintage op het juiste adres aanbeland! Op Kinderkamer Vintage vind je allerlei unieke en zelfgemaakte vintage items waarmee je jouw eigen kinderkamer of de kinderkamer van een ander mooi en lieflijk in kan richten. Alles voor de babykamer bij Petite Amélie. De babykamer met vintage spullen inrichten pak je zo aan Mathilde Merlin via Unsplash.


We zien steeds meer babykamers die ingericht zijn met mooie vintage meubels. Maar hoe doet men dat toch, zo’n prachtige babykamer met vintage items inrichten? Wij hebben tips zodat jij ook jouw babykamer kan stylen met de mooiste vintage items.


Onze babykamer Vintage is te bezichtigen en ook direct te bestellen in onze concept store gevestigd te Bussum.

Je kunt de babykamer niet direct meenemen naar huis. Deze wordt de eerstvolgende werkdag of andere afgesproken datum bezorgd aan huis. Bezig met het inrichten van de babykamer ? Niets leukers dan een retro of vintage meubel dat de kamer onderscheidt van andere babykamers. Denk aan een retro commode of een bedje.


Kidskamers helpt je verder met de zoektocht naar een retro commode. Maar ook een retro of vintage ledikantje voor op de babykamer doet het goed. Babykamer new vintage happy baby van € 79voor € 4400. De zachte vintage tinten van dit behang babykamer (of kinderkamer) zijn zeer subtiel van kleur een daarom ook juist zeer geschikt voor de babykamer.


Voor een basic, pure babykamer met neutrale en witte kleuren is het grijzige behang babykamer erg leuk. Meubels voor de babykamer : commodes, kledingkasten of ledikantjes worden hier in een mooi nieuw jasje gestoken en krijgen weer een prachtig tweede leven. Hun motto is dan ook ‘duurzaamheid staat voorop!


Mocht je nog op je wensenlijstje een smeedijzer ledikant hebben staan, check in de shop ledikant Diss. Het is echter een aanrader om een complete babykamer vintage stijl aan te schaffen. Je hebt dan meteen alle meubels die je voor de kamer van je kindje nodig hebt. Bovendien passen alle meubels heel mooi bij elkaar. Een vintage babykamer bestaat meestal in ieder geval uit een commode en een ledikant.


Niets mis mee, maar niet super origineel.

Wil je een gave, eigen stijl creëren, ga dan op zoek naar toffe vintage kasten en ladekasten die dienst doen als commode. Wij helpen je met deze guide op weg in de zoektocht naar originele vintage babykamer meubels. De voordelen van een vintage babykamer. De kast en commode blijven tijdloos. Alles wat je nodig hebt voor de babykamer.


Hier kun je uiteenlopende complete babykamers bekijken. Diverse merken, kwaliteiten, prijsklassen en stijlen. Er is altijd wel een speciale aanbieding. Als je een speciale babykamer wilt laten samenstellen, bel ons gerust.


We maken altijd een goede prijs. Zoekt u een vintage babykamer ? Dan kan dit ledikant niet ontbreken in uw baby of kinderkamer. Als u een leuk hedendendaags vintage ledikantje zoekt dan is dit model zeker wat voor u. Een Vintage meubel maar dan in de tijd van nu.


New Vintage is een meubel gemaak van hoogwaardig Mdf met pootjes van beukenhout. Sfeervolle oud-grenen VINTAGE COMMODE! Prachtig met een wit bedje! AUTHENTIEK poppenwagentje. De Country serie kenmerkt zich met opgeschuurde randen en poten.


De meubels zijn dus niet tot in de puntjes afgewerkt, maar zijn voorzien van een shabby afwerking. Mooi strak model met lades en rechts een deurtje met daarachter een legplank. Bij kleinbeddengoed krijgt u op veel kamertjes leuke korting. We hebben babykamers van de merken Hollan Happy Baby, Fabsworld en Childhome. Of u nu een vintage , landelijke of moderne babykamer zoekt, u kunt altijd wel iets naar uw smaak vinden bij kleinbeddengoed.


Of zoek je een complete babykamer in een specifieke kleur? Via de filters op deze pagina kun je ons ruime aanbod babykamers verkleinen zodat er alleen maar babykamers overblijven die aan jouw wensen voldoen. Zo vind je op een handige manier jouw ideale babykamer !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts