woensdag 13 december 2017

Overgordijnen grijs

Alle overgordijnen vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie. Set overgordijnen grijs stuks. In nette staat overgordijnen grijs. Meter lang, 120cm breed per stuk.

De deken is voorzien van een stijlvol ontwerp dat in iedere baby- of kinderkamer past. Overgordijnen grijs met steentjes. Mooie dikke overgordijnen. Zijn antraciet grijs met steentjes.


Breedte 5lengte 2waren hele dure gordijnen. Bij Praxis heb je enorm veel keus in kleuren en soorten stof. Zo is het niet lastig precies de goede raambekleding te vinden, die bij jouw smaak en de stijl van je interieur past.

Wat dacht je van overgordijnen in grijs , wit, groen of taupe? Wil je een stoere zware stof voor het raam zoals overgordijnen van velours? Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van gordijnen. Denk hierbij aan kant en klare overgordijnen , gordijnstoffen, vitrages, inbetweens, gordijnen voor de kinderkamer en nog veel en veel meer. Bekijk ons aanbod en plaats meteen een bestelling of kom naar een van onze winkels.


Hier kun je terecht voor de mooiste gordijnen op maat. JYSK heeft gordijnen in meerdere kleuren zoals wit, grijs en blauw, zodat iedereen gordijnen kan vinden die bij het huis passen. Ook kunnen de gordijnen gebruikt worden in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer en babykamer. Ook voor overgordijnen , verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum. Gordijnen op maat bestellen?


Het is geen makkelijke klus om passende gordijnen op maat te vinden wanneer je geen standaardmaat raam hebt. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Wij bieden ook bijpassende accessoires voor gordijnen in dezelfde kleuren als uw overgordijnen. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Wij nemen u dan ook graag al het werk voor het maken van gordijnen uit handen.


Inbetweens zitten qua stofdikte en transparantie tussen vitrages en overgordijnen in.

Een volledig verduisterend grijs gordijn laat helemaal geen licht door. De collectie Volosity is van hoge kwaliteit (ervaar het zelf, bestel een gratis kleurstaal) en beschikbaar in uni-kleuren. De stof is gemaakt van 1 polyester. GORDIJN ANTEN 1X140X1LICHT GRIJS.


Verduistergordijn Grijs Deze verduisterstof is zowel voor gordijnen als voor voering geschikt en heeft een lichtdichtheid van maar liefst , wat betekent dat het nagenoeg helemaal donker wordt in de kamer. Aangezien deze gordijnen al een verduisterende werking hebben hoeven deze in principe niet gevoerd te worden. Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar.


U wilt niet dat iedereen ’s avonds bij u binnen kan kijken en daarom sluit u de overgordijnen zodra het donker wordt en u binnen het licht aandoet. Deze grijze gordijnstof Tom is zeker onmisbaar in je huis. De meest sfeervolle raambekleding is toch wel het overgordijn.


Ideaal voor ’s avonds wanneer je rustig op de bank zit en geen gegluur wil of als je jouw slaapkamer heerlijk wil verduisteren. De grootste trends in gordijnenland zijn toch wel de populaire velours gordijnen (Conclusion collectie).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts