vrijdag 29 december 2017

Decoratief behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Behang met een print is tegenwoordig weer helemaal in.


Het ligt er natuurlijk wel aan hoe groot en hoe druk je print is.

In ons online assortiment hebben we tal van oplossingen gevonden waarmee jij van je huis een echt thuis kunt maken. Of het nu gaat om een betonlook behang , steen behang , bloemen behang , houten behang of vintage behang. Speels, strak, drukke prints, tribal of jungle behang ? Behangpapier kopen bij colora betekent keuze uit enorm veel stijlen! Behang kinderkamer met superaaibare illustraties of figuren of behang woonkamer met klassiek motief of modern behang met geometrische patronen. Selecteer een vestiging bij jou in de buurt om de actuele openingstijden, het specifieke assortiment en de acties van jouw Multimate te kunnen zien.


Geef uw interieur persoonlijkheid en karakter met decoratief behangpapier.

Anna en Clara brengen voor het eerst drie soorten decoratief behang op de markt, als onderdeel van hun nieuwe interieur en lifestyle collectie. Ontdek op welke manier u het behangpapier in uw eigen huis kunt gebruiken. Behangen wordt echt eenvoudig met een decoratief vliesbehang.


Vliesbehang hoeft niet ingelijmd te worden op een behangtafel. De lijm wordt rechtstreeks op de muur aangebracht, wat je een hoop knoeiwerk bespaart. Dankzij de verschillende prints vindt ieder wat wils! Schildersbedrijf waar kwaliteit de basis is!


Tips en ideeën om behang te bedrukken. Niet alleen in huis is een zelf ontworpen behang uniek, ook op kantoren is een op uw huisstijl afgestemd ontwerp een echte eyecatcher. Door bijvoorbeeld het behang in de ontvangstruimte of kantine te laten bedrukken, geeft u het geheel een uitgesproken karakter van uw bedrijf. Onder de bedrijfsnaam RegenpijpDesign brengt Ed Straatman sinds kort decoratief , waterbestendig ‘ behang ’ voor regenpijpen op de markt. Volgens hem kan zijn noviteit wellicht uitgroeien tot een mooi bijproduct voor de vakschilder.


Mensen vinden het belangrijk dat het exterieur van hun huis goed in de verf staat. Net als verschillende soorten behang van glasvezel. Glasvezelbehang als de basis van je wanden Belangrijk wanneer je kiest voor glasvezelbehang, is dat je je realiseert dat dit behang , anders dan andere behangsoorten, niet in een gezellig motiefje of leuk kleurtje komt.


Glasweefselbehang heeft hooguit een mooie structuur in het weefsel.

Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Ontstaan van decoratief behang door behangwinkel. Er zijn nog geen reacties Tegenwoordig is het heel normaal om je muur te versieren met een mooi behang. Wij produceren al het behang zelf.


Het behang wordt geprint op hoogwaardige grootformaat printers. Na het printen wordt het behang zorgvuldig verwerkt en elke order wordt handmatig gecontroleerd en verpakt. In onze behang winkel vind je zowel voordelig als stijlvol behang voor de woonkamer, kinderkamer als babykamer in vele stijlen. Ontdek de verschillende soorten behangpapier en -benodigdheden. Met vliesbehang en decoratief behangpapier geef je je.


Het juiste behang kiezen In het grote aanbod van behang kun je soms best een beetje overweldigd raken. Dit is helemaal niet erg en heel normaal. Allereerst is het belangrijk om goed na te denken over de ruimte, de wanden, patronen en kleuren. Onopvallend behang in één kleur kan vaak als saai worden ervaren. Dan kun je beter kiezen voor verf.


Je denkt er misschien niet meteen aan, maar behang in de keuken is een ideale oplossing om het uiterlijk van je keuken aan te passen. Ook is er genoeg keus in decoratief dessinbehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts