woensdag 13 december 2017

Praxis trap

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Zo lijk je een compleet nieuwe trap te hebben.


Ze zijn er in vele soorten. Van een onbehandeld eiken toplaag, met een antislipstrip, tot verschillende soorten laminaat. Of renoveer de trap met vinyl.

Of plaats er trapmatten overheen. Er zijn verschillende systemen bij Praxis , die je slimme oplossingen bieden voor het inmeten van iedere tree. Voordelig trap verven en bekleden bij Praxis Voor alle opknapwerkzaamheden van je trap kun je uitstekend terecht bij Praxis.


Praxis voorziet in alle gereedschap om bekleding, lijmresten en oude verf te verwijderen. Ook voor de grondverf en stevige lak ben je bij ons aan het juiste adres. En weten dat je een degelijke en veilige ladder gebruikt. Bij Praxis kun je naast de juiste steiger of trap voor iedere klus, ook stabiliteitsbalken, muurafstandhouders en verschillende soorten voetjes voor je ladder vinden.


Laat de trap hierna drogen.

Het beste kunt je hier een driehoek- of deltaschuurmachine voor gebruiken. Als de trap weer droog is, is het tijd om te schuren. Schuur eerst de trap met een schuurpapier met groffe korrel, en eindig met een fijne korrel. Resultaten van zoekmachines!


De gevolgen zijn zichtbaar. De trap raakt afgesleten en is niet meer het toppunt van schoonheid. Natuurlijk wil jij op zo’n moment je trap opknappen. De meest gebruikte methode om een trap te renoveren is met traprenovatie treden.


We keken voor je naar de merken die de Praxis hanteert. We brengen licht in de duisternis. Dit innovatieve led trapverlichting systeem is specifiek ontwikkeld voor het interactief verlichten van trappen , trappenhuizen en gangen.


Terwijl u de trap opgaat of afgaat worden de traptreden automatisch verlicht, trede voor trede. Een subtiele en chique verschijning die uw trap een mooie uitstraling geeft. Plak de overgang tussen de trap en de muur af met afplaktape.


Een trap schilderen kost meestal meerdere dagen, maar het is belangrijk dat je de tape nooit te lang laat zitten. Verwijder de tape direct na het schilderen en breng tape opnieuw aan als je een tweede laag gaat aanbrengen of de treden gaat verven die je nog niet geschilderd hebt. Van een huishoudtrap met treden, tot een met treden.


Praxis heeft een veelzijdig aanbo waaronder de populaire Altrex huishoudtrap en lichtgewicht huishoudtrappen.

Huishoudtrap van treden tot treden. Voor iedere klus heb je een andere trap nodig. Daarom koop je bij praxis huishoudtrappen van treden, treden tot zelfs treden. Een huishoudtrap is een trap waar geen huishouden zonder kan. Super handig als je nét even die extra lengte nodig hebt.


Dit kan zijn wanneer je bijvoorbeeld iets wilt opbergen op de bovenste plank van je kast, wanneer je een lamp moet vervangen in je huiskamer of wanneer je de kamer opnieuw gaat schilderen. Vroeger werd de trap vaak bekleed met tapijt. Tegenwoordig zijn vinyl, laminaat of massief hout ook populair als trapbeklading.


Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de trap ‘kaal’ te laten en te schilderen in een gewenste kleur. Het grote voordeel van vinyl, laminaat of massief hout is dat de trap goed schoon te houden is. De Basic-Line trap laat u genieten van duurzame en professionele kwaliteit. Bereken hoeveel overzettreden je nodig hebt: het aantal rechte treden en het aantal treden voor de draai van de trap. Als je voor een eiken toplaag kiest, beslis dan hoe je de trap wilt afwerken: met lak of met oliewax.


Kies je voor overzettreden met een laminaat toplaag, dan is het mogelijk om ‘open zijkanten’ af te werken met kantenband. Bekijk ons klusadvies trap renoveren met laminaat om netjes aan de gang te gaan. Verschillende materialen en stijlen zijn bij KARWEI mogelijk voor het renoveren van je trap. Traprenovatie voor veiligheid.


Net zoals de vloer, wordt er ook intensief gebruik gemaakt van de trap in huis. Wanneer de trap erg versleten is, is het tijd voor renovatie. Eenvoudig jouw traprenovatie zelf doen met overzettreden en stootborden! Speciaal voor het opknappen van uw trap hebben wij een mooi Doe Het Zelf traprenovatie assortiment samengesteld.


U kunt kiezen uit treden van eikenhout en laminaat. De traprenovatie prijzen staan online, u kunt eenvoudig zelf uw offerte samenstellen. Neem een kijkje in ons assortiment en bestel nu uw traprenovatie voordelig online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts