maandag 18 december 2017

Pip studio strandlaken sale

Strandlakens voor kids en volwassenen met bekende, stoere of leuke prints. Happy products for happy people. Voor 22:bestel morgen in huis! Na het douchen droog jij je af met de Handdoeken van Pip.


Na een warme douche is het tijd om je lekker af te drogen en een bodylotion op te smeren.

Pip Studio heeft een ruime collectie met zachte handdoeken. De handdoeken zijn gemaakt van 1 katoen badstof en hebben natuurlijk prachtige Pip printjes. Na het nemen van een warme douche droog jij je af met een van de zachte badlakens, om vervolgens een van de vrolijke en zachte Pip badjassen aan te trekken. Dit blauwe strandlaken is versierd met het Medina dessin vol grafische elementen en exotische bloemen.


Als je de strandlakens van Pip ziet, krijg je meteen zin in zon, stran ontspanning en gezelligheid. In onze Pip uitverkoop koop je een prachtig Pip dekbedovertrek met flinke korting! Kijk snel tussen de goedkope Pip dekbedovertrekken, want: op = op!

Nu Sale met korting op je favoriete artikelen. Koop nu heel voordelig een nieuwe strandlaken. Het is Sale bij de Bijenkorf! Jij bepaalt hoe je betaalt! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Uitgebreid assortiment PiP Studio badtextiel bij Bedtextiel-outlet. Badlaken PiP Studio Jacquard Check Pink.


Het badlaken Jacquard Check van PiP Studio heeft een vrolijke uitstraling. Door het hoge afwerkingsniveau heeft het badlaken ook een luxe uitstraling, alle randen zijn met een mooi stevig boord afgewerkt. Op zoek naar een PiP Studio Strandlaken ? Gloudemans Koken en Kado biedt je verschillende serviesstukken van dit merk aan.


Onderdelen van het servies. Bij een PiP dekbedovertrek staan kwaliteit en detail daarom hoog in het vaandel. Nu tijdens SALE korting tot. Gratis bezorging en retour.

De strandlakens hebben mooie details, speciale afwerkingen en een bijzonder en kleurrijk design met als doel een sprankel te geven aan een dagje strand. Het strandlaken is gemaakt van 1 katoen velours en voelt zacht aan. De voorkant van het strandlaken is groen en heeft een vrolijk dessin met bloemen die gevormd worden door schelpjes. De achterkant van het strandlaken heeft een effen groene kleur.


Strandlaken van het merk Pip gemaakt van Katoen Velours uit de Floral Fantasy Beach. Vanaf vrijdag kun je dus een goedkoop dekbedovertrek bestellen, een strandlaken in de aanbieding kopen of een dekbed met korting online bestellen. Het bestellen en betalen verloopt zoals je bij ons gewend bent. Kies uit producten vanaf € 399.


Daarnaast heeft het strandlaken sneldrogende eigenschappen waardoor deze ideaal is voor op het strand of bij het zwembad. PiP Studio laken Lovely Branches is roze gekleurd met een mooi patroon van fijne bloemetjes. Gemaakt van 1 hoogwaardige perkal katoen.


Wij bieden u altijd het volledige assortiment tegen de laagste mogelijke prijzen. Ieder seizoen komt er een nieuwe collectie en gaat de oude collectie van pip studio in de sale. PiP Studio SALE - Sierkussens en Nekrollen ( korting!) Mooie pip studio sierkussens voor de halve prijs! Veel verschillende vrolijke dessins en modellen om uit te.


In onze PiP Studio outlet vind je een ruim assortiment dekbedovertrekken waaronder de mooiste PiP dekbedovertrekken voor echte outlet prijzen! Niet de nieuwste collectie, wel de beste PiP Studio aanbiedingen. Groot assortiment PiP dekbedovertrekken.


Vrolijk je slaapkamer op met een nieuw dekbedovertrek van PiP Studio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts