maandag 25 december 2017

Grote industriele klok

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Klokken voor lage prijzen online. Altijd de beste deal voor jou. Verfraaien van uw huis met klokken. Ruim assortiment online bestellen!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Grote industriële en landelijke wandklokken in showroom Emmen Vindt u het moeilijk om een grote industriële of landelijke wandklok uit te zoeken via de website van Idhuna Living woondecoratie.


Dan is het daarnaast ook altijd mogelijk om langs te komen in onze gezellige showroom in Emmen. Deze stoere retro klok is gemaakt van hout. Benieuwd hoe je mooi gebruik maakt van de grote industriële wandklokken die je kunt bestellen?


In huis is het de kunst om een paar grote elementen te gebruiken, die veel aandacht trekken. Plaats liever één grote klok op een verder lege wan dan meerdere kleine accessoires. Deze mooie klok past in elk type interieur!


De diameter van 70CM is een ideaal formaat om. Grote sobere klok afmetingen doorsnee 60x60cm komt uit een rookvrij huis in zeer goede staat euro of doe een goed bod. Wij hebben ook een grote keuze uit landelijke grote klokken zoals de Gare du Nord en de klok Metaal Creme Ara. Deze klokken passen zeer goed in een landelijke inrichting. U kunt ook kiezen voor een Grote klok voor uw kantoor of fabriekshal, hierdoor kan iedereen van elke afstand goed zijn hoe laat het is en vooral wanneer pauze is.


Grote industriele klok

Hallo, hierbij bied ik een grote industriele wand klok aan. Voor een ieder is er een unieke klok te verkrijgen, dus kijk gerust eens rond. De populaire klokken van het moment zijn vooral de klokken met een zichtbaar uurwerk. Bangosa Grote Wandklok - Grote Klok - Muurklok - Deze industriële, klassieke wandklok lijkt regelrecht uit een fabriek te komen. Het electrische uurwerk (2V) heeft een textielkabel met platte stekker.


Industriele wandklok (RVS klok ). Ook de begeleiders van het snoer zijn fraai in dezelfde stijl afgewerkt. Met de industriele uitstraling past de klok uitstekend op een open wand in een woning, kantoor of restaurant van deze tijd. Afbeelding van de klok is op een rode muur. Probeer eens een grote klok boven een bank of een dressoir en uw hele kamer ziet er beter uit met een mooi gekozen klok. Ben je zoek naar een unieke industriële grote wandklok?


Grote industriele klok

Dan is Klok tandwiel Open - Ø60cm - Metaal - Donkergroen - Grijs zeker iets voor jouw. De kleur van deze metalen wandklok is een mengelmoes van grijs, donkergroen tegen het brons aan. Grote wandklokken zien er prachtig uit, maken de ruimte optisch groter en voorkomen dat jij ooit nog te laat van huis zal gaan.


Een grote klok voor aan de muur heeft wat dat betreft veel meer te bieden dan een aanwinst voor jouw interieur. Wil je de wandklok groot uitvoeren? Je hebt de keuze uit verschillende mooie grote klokken. Onze allergrootste klok uit onze collectie Grote wandklok London XXL. Prachtige klok zeer robuust en zwaar.


De wandklok heeft draaiende tandwielen en zal een echte eye-catcher zijn in uw huis. Het geheel is gemaakt van zwart metaal en glas. Bekijk het ruime aanbod klokken in industriële stijl en bestel gemakkelijk en snel bij Giga Meubel.


Een trend van het moment is een grote klok aan de wand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts