vrijdag 29 december 2017

Luckies kras wereldkaart

Luckies kras wereldkaart

Nederlan Europa en de wereld. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Kies uit producten vanaf € 80.


Luckies kras wereldkaart

Op de prachtige Scratch Map Deluxe kun je bijhouden welke steden of landen je al hebt bezocht. De Scratch Map Deluxe Reis Editie is een schitterende Wereldkaart met een stijlvolle. Heb jij ook altijd de neiging om te schrijven op je wereldkaart ? Met de Scratch Map kraswereldkaart met krijtpen is dat geen probleem.


Omcirkel met de krijtpen de namen van de steden waar je bent geweest, zet er jaartallen bij of de namen van je reisgenoten en mensen die je ontmoet hebt. Bezochte landen kun je openkrassen of doorstrepen met de krijtstift. Heb je een land bezocht, dan kras je dit laagje folie weg met de meegeleverde scratch munt. De kleuren van de landen zijn bij deze wereldkaart minder fel dan zijn broertjes en zusjes en staan dus ook net wat mooier in je interieur.


Deze bijzondere wereldkaart is een lot uit de loterij. Een leuk cadeau voor de globetrotter! Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Zie hier de laagste prijs op onze PrijsTracker. Vind meer actiecodes en aanbiedingen voor Wereldkaarten bij DealsTracker. Een kraslot beter gezeg want door de landen op de wereldkaart open te krassen , krijg je een mooi overzicht van waar je geweest bent.


Deze geweldige wereldkaart heeft opvallende groene, paarse, blauwe en roze kleuren als je de landen of steden die je hebt bezocht open krast met een gum. Het is een geweldige manier om te pronken met waar je bent geweest op reis. De wereldkaart begint geheel van goud maar naarmate je meer plekken hebt bezocht wordt de kaart steeds kleuriger.


De Scratchmap is een erg leuk kado om te kopen voor iedereen die van vakanties, reizen en stedentrips houd. Kras wereldkaart met hoofdsteden. Onder de speciale goudkleurige kras laag worden de landen in prachtige kleuren zichtbaar. De originele Scratch Map Deluxe kraskaart van de wereld is een schitterende hoge kwaliteit landenkaart en heeft een afmeting van 8x 5cm.


Hoe meer je reist, hoe kleurrijker jouw wereldkaart wordt! Ook kun je de landen waar je geweest bent open krassen. Veel oude wereldreizigers hebben een saaie ouderwetse wereldkaart met kruisjes of punaises op de plekken waar ze zijn geweest. Luckies Scratch Map deluxe.


Maar er moet toch ook een leuke manier zijn om te laten zien waar je geweest bent. Let op: Dit is de Scratch Map Travel Edition! Klik hier voor de gewone Scratch Map! Onder deze producten uiteraard de populaire kras wereldkaart , de Europa en VS versies. Zet de bol in elkaar en het krassen kan beginnen!


De bol is gemakkelijk in elkaar te zetten en bevat vele details. Waar ben jij al overal op reis geweest? Op deze wereldkaart prik je geen vlaggetjes, maar kras je de gouden toplaag van je bestemmingen weg. Zo lees je fascinerende weetjes per land en krijg je na een tijdje een tof gepersonaliseerd overzicht van je reizen. Ook handig voor mensen met een leesbril!


Vergelijk het grootste aanbod webshops en producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts