vrijdag 15 december 2017

Anti slip stickers

Rubberstrips worden veelal gebruikt voor het afdichten van twee oppervlakten. Kinderwagens tot Boxkleden. Geschreven bij Sealskin - Waterrings Antislip Stickers - stuks - Transparant. De Sealskin Waterring Antislip stickers bevalt ons goed.


Eenmaal op de bodem van de douchecabine geplakt, zijn ze onopvallend aanwezig.

Ongemerkt bieden ze veiligheid tegen uitglijden! Die antislip stickers voor in de badkamer zal je hier zeker aantreffen en niet in één simpele uitvoering. Nee, wij hebben het grootste aanbod in anti slip mogelijkheden voor bad en douche. Maar daarnaast hebben wij ook nog antislip stickers voor bijvoorbeeld de trap in huis. De anti-slip stickers van SecuCare zijn ideaal voor de badkamer.


Hiermee kunt u veilig in en uit de douche of het bad stappen. Ook kunnen de anti-slip stickers eenvoudig aangebracht worden op een trap.

Na fysiek verschillende winkels nagelopen te zijn om een anti-slip mat te vinden die niet blauw was. De stickers zijn makkelijk aan te brengen en staan schoon en fris. Zonder angst om uit te glijden?


Dat is nu mogelijk met deze antislip stickers. Ze zijn perfect voor het gebruik in de douche of in bad. Bovendien zijn de ze waterdicht en daarnaast hebben ze een textuur zonder holtes waar vuil en bacteriën zich kunnen nestelen.


Praxis heeft onder andere een drempelhulp in het assortiment, diverse wandbeugels en anti-slip stickers. Alles voor jouw veiligheid. Zoek naar teakhout planken op de nieuwe KensaQ. Bestel snel en gemakkelijk online!


M Anti slip stickers zwart of transparant. Deze universele anti slip band heeft een hoge stroefheid en is verkrijgbaar in meerdere formaten. De anti slip band heeft een permanente grip en kan eenvoudig gemonteerd worden op de voor u bedoelde ondergrond.


Het handige van deze anti slip banden is dat de zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. M safety walk anti-slip tapes zijn in de volgende uitvoeringen beschikbaar.

Inzetbaar bij omgevingen met intensief gebruik. Extra zware schuurkorrels voor een optimale grip. Toepassingsgebieden: lan bos weg en waterbouw op machines, vrachtwagens, tractoren.


Sealskin Antislip stickers transparant. Wilt u met een vertrouwd en veilig gevoel douchen? Voorkom uitglijden in de douche of het bad met deze handige antislip stickers van Sealskin.


Een gladde trap kan voor onveilige situaties zorgen, voorkom valpartijen en uitglijden met de anti-slip stickers voor de trap van Secucare. Bij maar liefst van alle ongelukken in huis is uitglijden de oorzaak. Het is een set antislip stickers gemaakt van PVC.


Uitgevoerd in transparant is dit het ideale product voor extra veiligheid en comfort in jouw badkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts