dinsdag 26 december 2017

Dames horloge pulsar

De beste prijzen horloges. Ruim assortiment horloges. Grote collectie horloges op voorraad. Voor 23:bestel vandaag verzonden. Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand.


Dames horloge pulsar

Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Wil je een onvergetelijk indruk achterlaten bij iemand? Daarnaast zijn de horloges zeer toegankelijk.


Zoek je een vrouwelijk elegant horloge ? Of liever een sportief of juist een design horloge ? Wij proberen u de best mogelijke service te verlenen tegen best mogelijk condities. Als het horloge een cadeau is, kun je dit aangeven in het bestelproces. Dit horloge is uitgevoerd met een zilverkleurige kast en leer zwarte band. De wijzerplaat is wit en de afmeting van de kast bedraagt 20xmm.


Dames horloge pulsar

Het horloge heeft een parelmoer. Eenvoudige quartzhorloges met een leren of metalen band in zilver, goud en roségoud. Sindsdien is het merk niet meer weg te denken uit de wereld van horloges.


De frequentie van onze nieuwsbrief is één maal per kwartaal en u kunt zich te allen tijde uitschrijven. Gratis cadeau, betaal achteraf. Bespaar tot wel via kiesproduct. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop.


De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De kast heeft een diameter van mm. Pulsar horloges met lederen band. Met een formaat van mm.


In de kast bevindt zich een quartz kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met mineraalglas. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor douchen. Een mooi en chque horloge met een zilverkleurige Milanese band. U heeft jaar garantie op. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


De diameter van de klok bedraagt mm. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Vintage pulsar dameshorloge , loopt uitsteken goud Toon zaak en ban wijzerplaat van de Romeinse cijfers. Sluit Begin van een dialoogscherm, inclusief navigatie met tabs om een account aan te maken of op een bestaand account aan te melden.


Dit past perfect bij de zilverkleurige stalen meshband. Ook behoren daar de modellen tussen zoals de bekende sportieve chronograaf modellen. Stijlvol en kwalitatief goed horloge. Doe een goed bod geen onzin biedingen aub.


Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts