woensdag 13 december 2017

Decostore lamellen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout. Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen.


Bekijk ons assortiment online! Bestel Een Gratis Kleurstaal Hier! Specialistisch advies nodig? De kunststof lamellen geven een strakke uitstraling.


Lamellen zijn een perfecte oplossing voor hoge raampartijen. Op een gemakkelijke wijze kan de gewenste lichtinval bepaalt worden, alsmede de inkijk. Laat u door ons adviseren en inspireren. Wij komen dan bij u thuis en brengen advies op. Decosol - Op zoek naar lamellen ? Ontdek ons uitgebreid assortiment, maak je keuze en bestel nu online.


Decostore lamellen

Gemakkelijk, voordelig en snel! Lamel ketting verbindt de losse stoffen lamellen met elkaar. Lamelgordijn-Runner met insteekhaak voor gebruik van kunststof lamellen en stoffen lamellen.


Met een modern karakter is de verticale lamel geschikt als raamdecoratie voor vrijwel alle raamvormen. Er is keuze tussen verticale lamellen 89mm of verticale lamellen 127mm en uit vele verschillende kleuren. Voor een subtielere uitstraling kies je voor een lamel van 89mm en voor een robuustere uitstraling voor een lamel van 127mm. Daarom zijn stoffen lamellen een populaire keuze voor mensen die van een rustieke of huiselijke stijl houden.


Je reinigt de kunststof lamellen met een vochtige doek, en de stoffen lamellen kunnen in de wasmachine. De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie. Deze speciale lamellen bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde. Ze hebben een breedte van mm. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy.


Selecteer opties aan de linkerkant van de pagina om uw Losse lamellen en onderdelen te veranderen. Of bezoek één van onze winkels. Verticale jaloezieën lenen zich uitstekend voor de meest uiteenlopende raamvormen, raam-en deurcombinaties en erkers. De verticale jaloezie wordt uitgevoerd in verschillende lamelbreedten. Eigentijds, praktisch en geliefd.


Decostore lamellen

Info over decostore lamellen. Resultaten van zoekmachines! Met verticale lamellen regel je zelf de lichtinval en privacy in de ruimte. Zorg bij het dicht doen van de lamellen altijd dat de lamelstroken open gedraaid zijn voordat je deze opzij schuift.


Hierdoor voorkom je dat de stroken los komen te zitten. Liever een open raampartij? Dan schuif je eenvoudig de lamellen opzij. Met lamellen haal je een functionele sfeermaker in huis.


Door de lamellen te draaien creëer je eenvoudig de gewenste lichtinval en privacy. Ook wanneer je van het volledige daglicht wilt genieten kun je alle lamellen naar de zijkant van het raam verplaatsen. In verhouding tot andere soorten raamdecoratie zijn lamellen voordelig. Raamdecoratie en zonwering online kopen? Lattestore produceert lamellen , rolgordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën volledig op maat.


Geperforeerde lamellen zijn in gesloten stand niet verduisteren maar laten nog wat licht door. Geborstelde lamellen hebben een licht reliëf in de afwerking. Gelakte lamellen hebben een hogere glansgraad dan geperforeerde of geborstelde lamellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts