maandag 11 december 2017

Wit servies porselein

XXL Korting - Alles op Voorraad! Kwaliteit bij VEGA groothandel. In 2-werkdagen geleverd. Alle merken wit porselein servies. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Het leuke aan servies is dat er zo ontzettend veel keuze is.

Ideaal als je op zoek bent naar een beker, bord of kommetje. Veel merken hebben ook series beschikbaar zodat je een servies steeds verder kunt uitbreiden. Voor vragen, tips of hulp kun je met onze klantenservice bellen. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Over het algemeen is porselein fijn en niet poreus.


Daardoor is het beter bestendig tegen krassen en stoten dan bijvoorbeeld aardewerk. Van een compleet 18-delig servies tot aan losse borden en schalen: wij hebben alles op het gebied van serviesgoed. Ook complete serviessets om je keuken compleet te maken.

Bovendien is het verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en materialen, dus je vindt zeker servies dat helemaal past bij jouw smaak. Servies in alle soorten en stijlen. Het servies van Arzberg wordt gemaakt van hard porselein.


Als je het servies op zich ziet, is het wit , maar als je het naast een Bone China servies houdt, dan lijkt het grijs wit. Een gebaksbordje uit de servies serie Amsterdam, in de kleur wit. Het stapelbare servies is in verschillende kleuren verkrijgbaar die je goed met elkaar kunt combineren, waardoor het een speels geheel vormt op tafel.


Als kers op de taart is het scherp geprijsd. Deze artikelen zijn vaak gemaakt van porselein , aardewerk of een ander materiaal. Bij Blokker wordt alle serviesgoed verdeeld in verschillende categorieën. Zo is er een breed assortiment aan borden, kopjes, bekers en mokken, schalen en kommen.


Ruime keuze en scherpe prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 7producten vanaf € 99. Deze 16-delige serviesset is precies wat je zoekt.


De set bevat dinerborden, ontbijtborden, kommen en mokken. Eenvoudig en strak vormgegeven in de kleur wit. Van dit porseleinen servies ga je nog lang plezier hebben!


Het porseleinen servies is verkrijgbaar in wittinten en kleur.

Bone china servies is vaak lichter dan gewoon porselein. Een goed ingerichte keuken en servieskast is niet compleet zonder een mooi porselein servies. Porseleinen combi- servies 62-delig.


Bij het online warenhuis KLiNGEL vindt u een grote collectie met voor ieder wat wils. U kunt het servies bestellen via de website van KLiNGEL, waarna u er thuis van kunt genieten. Naast porselein , kun je hier ook terecht voor veel servies gemaakt van aardewerk. Het grote voordeel van aardewerk is de grote variatie in mogelijke kleuren. Zo kun je klassiek witte borden van porselein eenvoudig combineren met gekleurde schaaltjes en kommetjes.


Op deze manier voeg je stijlvol kleur toe aan een gedekte tafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts