donderdag 28 december 2017

Monumentenglas

Levering van alle DaVinci beglazing. Alles voor het plaatsen van glas. Kit, glaslatjes en celband. Zeer scherpe Groothandel prijzen. Online Veilig en Snel Bestellen.


Wij Bezorgen Door Heel Nederland. In een makkelijk menu zijn de maatvoeringen in te geven om uw model zo te produceren dat de ruit perfect in de sponning past. Monumentenglas in modellen online te bestellen. Voor enkel monumentenglas van mm dik, liggen de kosten rond de € 5- per m².


In dit glas zit dan wel een met gas gevulde spouw van mm die zorgt voor een hoge isolatiewaarde. Er is ook enkel monumentenglas met een coating. Verder een smalle spouw en een glad binnenblad voorzien van coating. Dit glas is bij uitstek geschikt voor gevels in historische gebouwen en monumenten.


Bij DaVinci Glas staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u zeer tevreden bent over het uiteindelijke resultaat met ons monumentenglas. Dit betekent eigenlijk dat monumentenglas “natuurlijk” staat in uw object. U ziet ze wel eens, die prachtige monumentale panden, historische gebouwen en idyllische woningen. De architectonische uitstraling die karakteristiek is voor een bepaalde bouwperiode maakt het niet eenvoudig om de prestatie-eisen van nu te integreren door nieuwe materialen te gebruiken en het oude karakter te behouden.


Een vrijwel onzichtbare coating aan de binnenkant van het glas zorgt voor de isolatie. Van Ruysdael heeft isoleren met glas fundamenteel dunner, lichter en mooier gemaakt. Het isolerend enkelglas past eenvoudig in bestaande vensters en zorgt voor een goede balans tussen isoleren en een gezond klimaat. Subsidie op monumentenglas ? Mocht u zich afvragen of u recht heeft op subsidie voor uw monumentenglas ? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Zei kunnen precies vertellen op welk type monumentenglas u subsidie krijgt.


Monumentenglas

Voor bijzondere objecten welke met zorg geïsoleerd moeten worden kiest u voor Spacia extra dun isolatieglas (mm) of Insulight Klassiek met diktes vanaf mm. Door de nauwe samenwerking zijn wij in staat u deze beglazing tegen scherpe tarieven te leveren. Het gamma monumentenglas kan worden gebruikt voor nieuw- en al bestaand werk in traditionele- en historische gebouwen, privé huizen, hotels en luxe appartementen.


Isolatieglas voor verbouwen en renoveren van monumenten. Glas isolatie voor monumenten is een hoofdstuk apart. Vaak gelden er strenge regels voor het herstellen of vervangen van glas in monumentale panden. Glas-in-lood wordt tussen twee glas lagen ingesloten en op deze manier beter beschermd en geconserveerd.


Monumentenglas

Speciaal voor monumentale panden levert De Kozijnendokter zogenoemd monumentenglas. Dit glas zorgt dat uw karakteristieke gevelaanzicht gewaarborgd blijft. Ook monumentenglas is in isolerende varianten verkrijgbaar, met de prestaties van HR glas. Het wordt toegepast in monumentale gebouwen waar de bestaande kozijnen gehandhaafd moeten blijven met de smalle glassponningen.


In de volksmond spreekt men veelal over “getrokken glas”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts