donderdag 7 december 2017

Kwastenreiniger

Kwastenreiniger

Nadat je de kwast hebt schoongemaakt met de reiniger, is de kwast snel weer droog en klaar om te gebruiken. Reinig je jouw make-up kwasten vanaf het begin minimaal één keer per week, dan blijven ze schoon en prettig aanvoelen. Je kwast gaat daardoor langer mee. Kortom, onze kwastenreiniger is een nuttige investering in je kwasten! Door kwastenreiniger te gebruiken doet u langer met uw kwasten.


Kwastenreiniger

Reinigen van kwasten en verdunnen van Hammerite verven. Kwastenreiniger spaart kwasten. TOEPASSING PRODUCTINFORMATIE Verpakking 2ml VERDUNNER Door unieke samenstelling het enige product dat geschikt is voor Hammerite verven. Bij Bleko houden we wel van een uitdaging!


In ons eigen RD lab zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze producten beter en veiliger te maken. Deze kwastenreiniger is ook geschikt voor teer- en meniekwasten (indien oplosmiddelhoudend). Je kunt je gebruikte kwasten in één keer tot diep in de kern reinigen. De conditioner in de kwastenreiniger maakt de kwasten zachter en dit zorgt voor een beter verfresultaat.


Wil je je make-up kwasten schoonmaken, dan biedt The Make Up Spot je hiervoor verschillende mogelijkheden. Denk hierbij niet alleen aan een handige kwastenreiniger , maar ook aan handschoenen die het schoonmaken van kwasten vereenvoudigen. Deze handschoenen hebben verschillende structuren waarmee je het vuil echt goed uit de haren krijgt.


U kunt uw kwast in een pot met kwastreiniger reinigen, daarna goed bewegen zodat alle verf met de kwastreiniger in aanraking komt. Terpentine is slecht voor het milieu, dus spoel de kwasten met terpentine om in een glazen potje. Droog daarna met een schone doek en laat de kwasten indrogen.


Was me al een hele week aan het afvragen of ik mss beter de mac kwastenreiniger kon kopen. Maar nu ik jou uitleg lees ga ik dit proberen! De Hema kwastenreiniger zit in een grote fles van 2milliliter. De kleur is roze en oh wat is dat toch een leuke toevoeging! En dan is de geur ook nog best lekker voor een reiniger.


Ingrediënten Hema kwastenreiniger. Op de achterkant van de reiniger staat zelfs een gebruiksaanwijzing. Hij is geschikt voor kwasten met natuurlijke en.


Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Wilt u dit product bezorgd hebben? Dan kunt u het bij ons afhalen. Dit in verband met de veiligheidswetgeving.


De gebruikte kwast gaat daardoor langer mee. Het reinigen van kwasten kost veel tijd. Soms zo veel, dat het voordeliger is je kwast weg te gooien en de volgende keer een nieuwe te pakken.


Kwastenreiniger

Zo heeft u snel weer schoon gereedschap, wat weer klaar voor gebruik is. Om de kwasten voor zeer lange tijd te bewaren én soepel te houden, zet je deze weg in een potje met lijnolie. Reinigen met terpentine en een kwastenreiniger is dan niet nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts