dinsdag 19 december 2017

Mulberry behang

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. De bekende ruitmotieven (Modern Tartan) zijn ook in deze behangcollecties toegepast in diverse varianten.


Ook een flock (fluweel) uitvoering. Inderdaa afkomstig van het vermaarde internationale luxe Engelse modehuis Mulberry. Met prachtige behangpapier patronen en stoffen geinspireerd op het rijke Engelse erfgoe met haar interessante, klassieke patronen en dessins. Hou je van deze landelijke Engelse Country style dan mag je de behang collectie van MUlberry niet missen!


Behang : Mulberry, Imperial. The patterns of these wallpapers are modeled upon the enduring beauty of decorative plasterwork, gilding, wood carving, brass casting and parque. Op het behang zijn kleurrijke fazanten te vinden, zittend op een struik. Met dit behang haalt u de natuur in huis.


Mulberry behang

Het behang lijkt met de hand te zijn geschilderd en is een plaatje! De inspiratie achter het logo komt van hun herinneringen aan school. Mulberry Home Game Birds behang is een prachtig behang.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Het merk blijft inspiratie putten uit dit erfgoed en blijft tegelijkertijd een toegewijde pionier van modieuze trends. Stoere mooi afgewerkte leren planners , kleding.


ONZE BEHANG MERKEN Voor elk interieur en voor elke sfeer zoeken wij nationaal en internationaal naar de mooiste behang - en stofcollecties. De met zorg samengestelde collecties bijzondere wandbekleding tonen wij in deze behang webshop online. Wil je de kwaliteit van het behang en de stoffen zien en voelen? Of interieur advies op maat? VELOERS STREPEN behang extra dik met relief luxe uitvoering van behang tegebruiken : Hal, slaapkamer, woonkamer kleur bruingoud.


Authentieke Krijt- en Kalkverven, Wallpapers en Accessoires. Maak gratis een account aan en profiteer van onze aanbiedingen! Gratis verzending vanaf €15-. Fysieke winkel in Haarlem. Het grootste aanbod van designer behang en stof treft u aan op de website Merkbehang een onderdeel van Miss Marple Interiors.


Mulberry behang

An absolute pleasure to hang and looks stunning as a feature wall in my bedroom. Blijf op de hoogte van het laatste luxe behang nieuws en de nieuwste collecties. Dit prachtige behang kan zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. Arte maakt behang voor de Avant Garde. Op dit moment is behang weer helemaal terug.


We juichen deze ontwikkeling toe want behang geeft een meerwaarde aan uw huis. Bent u op zoek naar een inrichting die niet meer van hetzelfde is, dan Is Arte het behang voor u. Retro behang Natuurlijk bent u op zoek naar iets unieks, een wandversiering die luxe en een premium gevoel uitstraalt. Op zoek naar modern en strak, met een tijdloze twist van grijstinten?


Mulberry behang

De Mooiste Muren kent een rijk keuzemenu uit diverse internationale merken. Dan is ons behang van het merk Elitis vast iets voor u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts