maandag 18 december 2017

Flip klok karlsson

Kies uit producten vanaf € 899. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Haal vandaag nog die klokken in huis.


Mooie strakke klok , bijna geruisloos, alleen als er een heel uur omslaat hoor je iets. Voelt gedegen aan en is een echte eye-catcher voor je interieur. Ik heb dit product gekocht nadat ik op verschillende sites reviews heb gelezen.

Opzich geen ramp want het komt in de woonkamer te staan. Het voorbijgaan van de minuten gaat met deze klok niet meer ongehoord. Wanneer er een minuut is verstreken klapt er weer een blaadje om, zo flippen de minuten voorbij. Als je liever niet naar het geluid van een klok wil luisteren kun je ook kiezen voor een stille klok.


De ideale klok voor op kantoor of een ouder iemand die graag duidelijk wil zien welke dag en datum het is. Zo raak je nooit meer de tijd kwijt. Een unieke klok met een retro uitstraling.


Karlsson calendar clock Mini Flip Het jaartal kun je. Flip -over klokken zijn oorspronkelijk.

Daar is de bekende flip klok van karlsson met weer een andere look. Klokken tegen lage prijzen. Minimalistisch design, maximaal stijlvol!


De zwarte display en de afgeronde vorm geven deze klok een stoere retro look. Je krijgt jaar garantie op alle klokken. Zoek je een unieke klok met een retro uitstraling? De boxed flip klok van karlsson is gebaseerd op een traditionele flip -over klok.


Dit keer eens geen saaie ronde klok met een minimalistisch design, maar gewoon een coole klok ? Elke keer als er een minuut of uur verstrijkt, dan klapt er een nieuw kaartje om. Zet dit bijzonder leuke klokje op tafel of hang hem aan de muur. Vind jouw specifieke model en download de handleiding of bekijk de veelgestelde vragen.


De klok bestaat uit kaartjes die doordraaien en op die manier de tijd laten zien. Het merk staat bekend om zijn stijlvolle ontwerpen en kwalitatief hoogwaardige klokken. Deze klok werkt op batterijen. Zowel te gebruiken als wand- en tafelklok.


Afmetingen: 1x 2x cm. De minuten en uren worden weergegeven op zwarte platen, die elke minuut en uur zullen omslaan! Dit merk verkoopt overigens naast deze leuke flip klok nog veel meer mooie klokken.


Wij hebben geen gebruiksaanwijzingen en de alarmclock werkt niet wat doen wij fout.

Bestel hier klokken online. Voordeel van een flipover klok. De meeste klokken laten de tijd zien door de wijzers te laten draaien naar het tijdstip. We zien dit tegenwoordig zo veel dat het niet meer opvalt. Vroeger waren er veel meer flipover klokken.


De flip klok past prima in een vintage interieur maar ook in een modern interieur misstaat deze klok niet. De tijd wordt aangegevens op roterende bladen die makkelijk af te lezen zijn. Wereldtijd klokken , flip over klokken en digitale klokken allen met een smaakvol modern design passend binnen ieder interieur.


En naast dat ‘ie mooi is, zorgt hij er ook voor dat je precies weet hoe laat het is, in welk jaar je leeft, welke dag, datum én maand het is. Het ontwerp doet denken aan oude retro exemplaren, maar de klok is helemaal van deze tijd. Extra handig is dat je Flip zowel aan de wand kunt bevestigen, als op tafel kunt zetten!


Het is een echte multifunctionele flip klok , waar je niet alleen op de hoogte gehouden kan worden van alleen het tijdstip. Ook de datum met de dag, de maand en zelfs het jaar worden op de klok weergegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts