maandag 25 december 2017

Pip studio nl

Het is Sale bij de Bijenkorf! Happy products for happy people. Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop. Voor 22:bestel morgen in huis! Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel.


Pip Studio bij Smulderstextiel. De alledaagse producten worden een stukje specialer met de prints van Pip. De producten worden altijd afgewerkt met details die passen bij Pip.


Stel je vraag Voor vragen over onze webshop, producten of. De Floral, Royal, Royal White en Blushing Birds collecties hebben alle een eigen stijl. Voorzie jouw eettafel van prachtig servies dat is afgewerkt met gouden details, volledig in Pip stijl. De collecties hebben bijpassende glazen en tafeltextiel.


Nu Sale met korting op je favoriete artikelen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Vooraf, achteraf of gespreid.


Ervaar het gemak van Wehkamp. Woonaccessoires van alle merken op beslist. Het label heeft als doel om een sprankel te geven aan elke dag. Gloudemans Koken en Kado biedt je verschillende serviesstukken van dit merk aan.


Pip studio nl

Ontwerpster PiP haalt haar inspiratie uit alledaagse dingen als wilde rozen in bloei en haar parkiet Tjommy, die terug te vinden zijn in haar ontwerpen. Wij bieden u altijd het volledige assortiment tegen de laagste mogelijke prijzen. Ieder seizoen komt er een nieuwe collectie en gaat de oude collectie van pip studio in de sale. Groot assortiment PiP dekbedovertrekken.


Zo past jouw inrichting helemaal bij elkaar. Dit diepe bord is gemaakt van hoogwaardig porselein en versierd met exotische bloemen. Elke rand heeft een eigen dessin en gouden details.


Wakker worden met Pip staat garant voor een inspirerende ochten vol creativiteit en verrassingen. Pip dekbedovertrekken zijn er uiteraard en elke gangbare maatvoering en wellicht ook in speciale maten verkrijgbaar. Chinese pioenrozen, paradijsvogels, streepjes en ruitjes. Bij ons heeft u keuze uit een ruim aanbod met producten die scherp geprijsd zijn.


Hierdoor hoeft u nooit veel te betalen. PiP Studio -producten zijn lief, leuk en schattig. De ontwerpster van Pip is Anke van der Endt. Geboren als jongste in een gezin met drie broers krijgt zij de bijnaam Pip omdat dat het eerste woord was wat zij sprak. Pip studeerde aan de Academie van Schone Kunsten en begon daarna haar eigen studio op een zolderkamer.


Pip studio nl

Uitbundige prints, diverse kleuren en vele unieke details. Een lust voor het oog, maar dankzij de hoogstaande kwaliteit ook heerlijk om onder te slapen. Verkrijgbaar in 1-persoons, 2-persoons en lits-jumeaux afmeting. Dekbedovertrekken punt NL. En dat zie je terug in deze collectie vloerkleden.


Volg jij graag de trend waarbij je een vloerkleed plaatst in de eetkamer? Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts