donderdag 14 december 2017

Piet boon formani

Deurkrukken, Deurgrepen, Meubelknoppen en Meubelgrepen. Kwaliteit voor de beste prijs! Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online.


Samen met zijn vrouw Karin leidt hij een ontwerpstudio, een team van architecten en ontwerpers. Bekijk zijn Formani deurbeslag ONE en TWO.

Series One is available in stainless steel, satin black, satin white and bronze. Eenvoud is, zoals zo vaak, de sleutel tot het enorme succes van deze serie, waarbij het cilindrische gedeelte duidelijk als een rode draad terugkomt in elk product van de collectie. Formani is een internationaal luxemerk voor deur-, raam- en meubelbeslag in diverse stijlen met onder andere deurkrukken, deurgrepen, raamgrepen, meubelgrepen en badkameraccessoires. Onze exclusieve en hoogwaardige producten zijn verkrijgbaar via de vakhandel in Nederland en in meer dan veertig landen wereldwijd. This collection is a total concept for door, window, and furniture fittings with an additional and unique series of bathroom accessories.


Simplicity is, once again, key to the phenomenal success of this series where the cylindrical shape is the central theme observed in every product in the collection. Een prachtige lijn uitgevoerd in massief roestvast staal, mat zwart, brons en mat wit. Deze lijn is nu bij ons eenvoudig en snel te bestellen.

Piet Boon is één van Nederlands bekendste ontwerpers. We love being inspire as this challenges us to create the best collections possible. De Formani toiletrolhouder (PB200) is een luxe accessoire dat zeer populair is in onze webshop! PIET BOON PBbeldrukker 50mm met rvs drukker wit.


Het hoogwaardige deurbeslag van Formani wordt vervaardigd uit hoogwaardig RVS. Kerkhof Laren biedt het hele assortiment van Formani in de winkel aan. Makkelijk, snel en veilig te bestellen. Boon begon zijn loopbaan als aannemer.


Samen met Karin Meyn leidt hij een ontwerpstudio, een team van architecten en ontwerpers. Pim Aarts, Managing Director Formani vertelt je graag meer over hun samenwerking, collecties en het designproces. Op zoek naar mooi en kwalitatief deurbeslag? Nu zeer eenvoudig online te bestellen bij Onlinedeurbeslagshop!


Formani exclusieve deurkrukken van diverse designers o. Tevens hebben wij de mogelijkheid om al het andere voor u te bestellen. De zeepdispenser is vlekafstotend en makkelijk in onderhoud. Eenvoud is de sleutel tot het enorme succes van deze serie, waarbij de cilinder vorm duidelijk als een rode draad door de collectie loopt.


De verticaal toegepaste ‘T-vormige’ deurkrukken zijn inmiddels wereldwijd bekend en iconisch te noemen binnen de wereld van deurbeslag.

This bord contains design and architecture inspiration for hotels and restaurants. FORMANI is the supplier of architectural hardware of all the projects added to this board. Kenmerken: cilinderrozet v. LSQRB-HOOK losse haaktbv LSQ raamb.


Formani is een firma die voor de ontwikkeling van haar producten gebruik maakt wereldberoemde designers. Formani biedt een exclusief assortiment deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts