woensdag 20 februari 2019

Iittala karaffe

Kies uit producten vanaf € 699. Het geheim van een succesvolle kok? Heb je wat hulp nodig in de keuken? Deze keukenvriendjes helpen je.


Serveer uw drankje in een mooie karaf , van kunststof of glas.

Duizenden tevreden klanten - Webshop met jaar ervaring in de branche. Fantastische aanbiedingen. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


In de tijd werd glas namelijk veelal beschilderd met allerlei tierelantijntjes. Tijdloos en modern Scandinavisch servies, kookgerei en interieur design: Aalto vazen, Birds by Toikka, Teema, Origo, Kartio en nog veel meer. Raami karaf , l helder,.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.

Ontdek het uitgebreide assortiment. Iittala Karaffen koop je eenvoudig online bij bol. De Kartio- karaf van designer Kaj Franck is een voorbeeld van legendarisch Fins design dat alle trends ontstijgt. De slanke karaf is eenvoudig, maar sterk genoeg voor dagelijks gebruik. Gratis bezorging vanaf 20.


Nu verkrijgbaar in zeeblauw. Een perfect idee voor een cadeau. Nu tijdens SALE met korting tot bij de Bijenkorf. Op zoek naar horeca cognac glazen? VEGA heeft een groot aanbod!


Glasservies voor uw Horeca. Binnen 2-werkdagen geleverd. Kristalservies van horecakwaliteit. Alle merken iittala karaf. Wanneer ze naast elkaar staan, herken je direct het.

Citterio en Nguyen creëerden een mondgeblazen karaf met elk element teruggebracht tot zijn zuiverste, meest essentiële functionele doel. De serie is ontworpen door meesterglasblazer Tapio Wirkkala, die het design baseerde op het smeltende ijs in Lapland. Mooi voor whiskey, of voor water.


In één van zijn puurste creaties, het Kartio glas, vindt Franck de perfecte balans tussen. Bestel eenvoudig en snel op beslist. De waterkaraffen zijn transparant of hebben een structuurpatroon.


Shop het SALE iittala glazen assortiment online bij de Bijenkorf. Gemaakt van glas in Finland. Zo plaatst u eenvoudig extra drinken op tafel en kunnen uw gasten zichzelf bedienen.


De karaf is in Finland gemaakt van geblazen glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts