dinsdag 19 februari 2019

Klok dcf

Bespaar tot wel via kiesproduct. Verfraaien van uw huis met Klokken. Ruim assortiment online bestellen! Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bij een korte, langere of permanente ontvangststoring zal een DCF -gestuurde klok op het ingebouwde kristal verder lopen. Daardoor wijkt een radiografische klok nooit meer dan enkele milliseconden af van de tijd.


Met een radiogestuurde klok , ook wel DCF - klok genoem ben je dus verzekerd van een nauwkeurige weergave van de tijd. Daarnaast schakelt de klok ook automatisch tussen zomer- en wintertijd. De Perel WC1is een DCF wandklok.


Dit betekent dat de klok automatisch op de juiste tijd staat.

DCF -signaal duidelijk leesbare wijzerplaat automatische overschakeling naar zo. Dankzij het stijlvolle design past deze klok goed in elke kamer. Beschikt over een alarmfunctie. Tijdens gedwongen DCF -ontvangst, door de REC-knop (3) seconden ingedrukt te houden, zal de klok zich op uur zetten en begint het met het ontvangen van het radiosignaal (dit duurt 3-minuten).


Balance Time DCF zendergestuurde klok. Valt de ontvangst weg, dan loopt de klok op het kwartskristal verder. Deze DCF -gestuurde klok toont de datum, weeknummer en vochtigheidsgraad. Hetzelfde gebeurt als de ontvangst kortstondig een andere tijd aangeeft dan de ingebouwde klok - ook dit wordt aanvankelijk als gestoorde ontvangst beschouwd. Hierboven ziet u de huidige tijd in Nederland.


NTP systeem (Network Time Protocol). Hierdoor loopt onze klok nagenoeg gelijk met de atoomklok. De tijd die getoond wordt kan enkele seconden afwijken van de atoomtijd wegens laadtijd naar uw computer.


Horloges, wekkers en klokken die werken op het DCFsignaal geven de exacte datum en tijd tot op de seconde weer. DCF wandklok types bij Westerstrand : Mini Master klok met optie DCF , Master klok met optie DCF en Master WT klok met optie DCF. De Elproma DCF77N klok ontvangt dit tijdsignaal en controleert met behulp van een aantal zeer nauwkeurige interne klokken of de ontvangen tijd wel juist is.


Resultaten van zoekmachines!

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! De DCF klokken die ik ken lopen gewoon door als ze geen of slecht signaal ontvangen, alleen wat minder nauwkeurig. De klok weet alleen niet waar de wijzers staan. Daarna begint de klok met het decoderen van het signaal.


We maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om u goed van dienst te kunnen zijn. Cookies zijn kleine tekstbestanden waarmee wij en derde partijen uw. Ik ken zelfs iemand die op slechts km afstand van Frankfurt woont, die haar wekker regelmatig op het balkon moet zetten als hij het radiosignaal weer eens kwijt is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts