woensdag 13 februari 2019

Janssen rolluiken

Bespaar tot wel via kiesproduct. Het staat voor professionele zonwering en duurzame besparing. Op deze website vind u een overzicht van ons productaanbod. Hier vindt u alles over rolluiken en zonweringen. Ook kun u rechtstreeks in onze webshop producten bestellen, die wij met de meeste zorg voor u behandelen en leveren.


Deze webshop zijn we nog volop aan het ontwikkelen. Advies, tips, producten en nog veel meer. We leveren een goed lopen stabiel, inbraakwerend en warmtewerend rolluik dat met recht het predikaat hoogwaardige kwaliteit verdient. Bekijk hieronder ons productaanbod voor rolluiken.


De lamellen zijn dubbelwandig en 1 volgeschuim voor stevigheid en isolatie. Heroal rolluiken worden standaard voorzien van stevige ophangveren, waardoor het van buitenaf opduwen van het rolluik onmogelijk is. Tevens worden al onze Heroal rolluiken voorzien van arreteerblokjes aan de zijkanten van het pantser. Dit bedrijf begon ook met de verkoop van rolluiken. Traditionele rolluiken , in pvc of aluminium zijn 1 maatwerk en weer helemaal in.


Voorzetrolluiken vormen een eenvoudige oplossing als u uw woning wil uitrusten met rolluiken. Inmiddels al meer dan jaar ervaring in zonwering. In die tijd hebben we ons gespecialiseerd in overkappingen.


Door tijdig constateren kunt u ook veel schade voorkomen! Zo goed als nieuw Aan het eind van de rit bent u weer in het bezit van een schoon rolluik. Nu hoeft u zich niet meer te storen aan de vieze binnenkant van het rolluik. Dat is de meerwaarde van Jansen Zonwering Rijssen!


Janssen rolluiken

Bovendien loopt uw rolluik weer als nieuw! Later kwam mijn grootvader mee in de zaak. Wij zijn dan ook terecht fier op onze zaak. Het is niet dat het huis direct ondoordringbaar is, maar het zegt genoeg dat politie en verzekeraars rolluiken aanbevelen.


Rolluiken zijn inbraakwerend. Nu moeten ze niet alleen de deur forceren, ze moeten ook nog eens langs een lastig rolluik. Kiest u voor een rolluik dan kiest u voor Janssen Zonwering. Onze rolluiken zijn van een zeer hoge kwaliteit. Een rolluik is voor vele doeleinden geschikt.


Naast afsluiting, verduistering, beveiliging tegen inbraak is het ook een prima zonwering en geweldig isolerend. De rolluiken zijn in diverse kleuren en maten leverbaar. Zomers houden rolluiken fel zonlicht buiten en blijft de temperatuur aangenaam. Doordat er een pantser van geïsoleerde lamellen vanuit de kast voor het venster zakt ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en het raam.


Dit zorgt voor een uitstekende koude-, warmte-, licht-, en geluidsisolatie. Daarnaast zijn rolluiken inkijk- en inbraakwerend. Kom gerust eens langs in onze zonwering showroom in. Al in de jaren zestig zijn de fundamenten van Gebr. Sindsdien houden wij ons bezig met de fabricage en montage van kunststof en aluminium kozijnen in de omgeving van Boxmeer.


Janssen rolluiken

Maatwerk, deskundig advies en persoonlijke service.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts