dinsdag 5 februari 2019

Fort kruiwagen kunststof bak

Gegarandeerd de goedkoopste. Dagelijks nieuwe producten en aanbiedingen. Gratis bij je thuis bezorgd vanaf €4-! Goed Gereedschap Is Het Halve Werk. Bekijk Hier Onze Ruime Keuze.


Alles Voor de Auto en Fiets. Zoek naar kunststof bakken op de nieuwe KensaQ. Ruim assortiment fort kruiwagen kunststof bak. Je kunt met een kruiwagen zware dingen, zan water, stenen of afval gemakkelijk vervoeren.


De kruiwagens van Welkoop hebben een inhoud van tot wel 2liter. Het onderstel van de kruiwagens verschilt ook. Een kruiwagen kan op één of twee wielen rijden, banden met of zonder lucht hebben en van metaal of kunststof zijn.


Fort kruiwagen kunststof bak

Ze zijn niet alleen lichter, ze zijn ook duurzamer. Kruiwagens met een kunststof bak bieden veel voordelen. Zo kan een kunststof bak niet indeuken als je deze volstort met stenen. Naast de welbekende kruiwagens van Fort , hebben wij hier ook de prijsvriendelijke kruiwagens van TUFX in het assortiment opgenomen. Onverwoestbaar en een sterk staaltje in kunststof ! Deze kruiwagen is een absolute must voor de stratenmaker en hovenier.


Breed inzetbare kruiwagen geschikt voor zowel de wat zwaardere klussen zoals bij verbouwingen als de kleinere klusjes rond. Altrad Fort , onderdeel van de internationale Altrad Groep, is een onderneming die kleine bouw­machines, kruiwagens , trilplaten, betonmolens, bouwmaterieel en gereed­schappen voor zowel de professionele en DHZ markt en bouw levert. Uit onze collectie gereedschap.


Fort kruiwagen kunststof bak

Fort kruiwagen met 1liter kunststof bak. Van het merk Fort , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Gereedschap. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. De Fort PE 1met twee wielen is zeer geschikt als mestkruiwagen in maneges.


De stalkruiwagen met wiel is naast een ideale kruiwagen voor op boerderijen ook zeer geschikt voor de hovenier en de particulier met een grote tuin. De PE 1heeft een grote sterke kunststof bak van 1liter waar grote hoeveelheden tuinafval mee kunnen worden. De prijs-kwaliteit verhouding van deze kruiwagen is erg goed en de kruiwagen wordt vaak gezien als een alternatief voor de bekende SMB-100. Het frame van de kruiwagen is versterkt en de bak is gemaakt van HDPE kunststof. Voorzien van een rechte neus en een vlakke bak van een slagvast polypropyleen kunstof met versterkingsribben op de bodem.


Onderstel ronde stalen buis Frame uit stuk gebogen Extra kopsteun en dwarsversterking tussen. Uw kruiwagen is weer als nieuw met deze loss kruiwagenbak! De losse kruiwagenbak is gemaakt van zeer sterk en slagvast kunststof materiaal in een opvallende groene kleur. De bouwkruiwagen heeft een kunststof bak met een capaciteit van 1liter.


Zo kun je moeiteloos grote hoeveelheden materiaal transporteren, of het nu grond of stenen zijn. Hierdoor hoeft u geen compleet nieuwe kruiwagen aan te schaffen maar creeërt u een lange levensduur bij uw eigen kruiwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts