maandag 11 februari 2019

Dekbed met uil

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit!


Dekbed met uil

Dat is de standaardafmeting voor een dekbed op een bed voor twee personen. Met links en rechts voldoende overhang. Volg die maat, om de overtrek netjes om het dekbed te kunnen doen. En liever een dekbedovertrek met een uil kopen voor een eenpersoonsbed? Houd dan rekening met 140x2als ideale maat.


Een fleurig kinderdekbedovertrek met uilen staat vrolijk en leuk in elke kinderkamer! Stijlvol dekbedovertrek met uil fotoprint. Als fotoprint is de uil een geliefd onderwerp voor trendy woonitems en dekbedovertrekken voor volwassenen. Uilen passen prima in het natuurthema dat al geruime tijd heel populair is. Kom mee naar het grote Dierenbos samen met Meneer de Uil en Lowieke de Vos!


Beleef allerlei avonturen en ontdek álle geheimen van de natuur. Droom je mooiste dromen onder dit vrolijke Dierenbos dekbedovertrek. Prachtig dekbedovertrek met een foto van een uil. Ben jij echt een liefhebber van uilen dan is dit het dekbedovertrek voor jou!


Het dekbedovertrek is van 1 katoen. De laatste jaren zie je steeds meer uilontwerpen in verschillende producten voorkomen. Waar dat precies aan ligt, is moeilijk te zeggen, maar wellicht heeft het te maken met hun bijzondere uiterlijk. Uilen hebben iets schattigs en tegelijk zijn ze een beetje mysterieus.


Geweldig leuke dekbedovertrek voor uw peuter met de print van een uil , helemaal van deze tijd! Vrolijk dekbed vooor op het ledikant. Gemaakt van 1 katoen met. Leuk ledikant dekbedovertrek met schattige uiltjes. Goede kwaliteit van 1 katoen in kreukherstellende.


Op het dekbedovertrek staat een uil in de sneeuw afgebeeld. Dekbedovertrek met een uil ! Dit dekbedovertrek is een aanvulling voor uw slaapkamer! Doordat het dekbedovertrek van 1 katoen is, slaapt u hier ook nog eens heerlijk onder. Blader op je gemak door ons assortiment en kies bijvoorbeeld voor de romantische dekbedovertrekken, de modellen met tekst of de producten met ruiten of een ander patroon.


De overtrek voor het dekbed in wit bestellen? Op zoek naar een van de andere kleuren en benieuwd waar je de laagste prijs betaalt. Kies uit 5producten vanaf € 195. Het is van belang dat je hoofd net wat hoger ligt dan de rest van je lichaam, zodat bijvoorbeeld de doorbloeding tijdens je nachtrust op orde blijft.


Er zijn tal van hoofdkussens beschikbaar zoals grote kussens, goedkope kussens, luxe kussens en snurk kussens: wij maken het je online graag gemakkelijk om daar een keuze uit te maken. Kinderdekbed met opdruk dieren Een mooi eenpersoons dekbedovertrek met opdruk van verschillende dieren met o. Deze flanellen dekbedhoes heeft een afmeting van 1mbij 2men is gemaakt van 1 flanel. We bieden alle soorten dekbedden aan, van baby dekbedden tot all season en vier seizoenen dekbedden.


Kijk ook naar de verschillende materialen die er beschikbaar zijn om een goede keuze te maken. Een van de beste dekbedden is bijvoorbeeld gevuld met het beste ganzendons. Een dekbed kopen draagt bij aan een goede nachtrust. Een goede nachtrust draagt bij aan je gezondheid.


Daarom is de keuze van een goed dekbed van groot belang. Daarom zoek je een dekbed dat bij jouw wensen past. Een 4-seizoenen dekbed voor de eenvoud en veelzijdigheid.


Dekbed met uil

Van een heerlijk warm 4-seizoenen dekbed tot een koel zomerdekbed: een comfortabel dekbed is onmisbaar in de slaapkamer! Ons assortiment dekbedden bestaat uit een ruime keuze in maten, vullingen en warmteklassen. Of je nu een persoons-, persoons-, lits-jumeaux of kinderdekbed zoekt, bij Smulderstextiel slaag je gegarandeerd.


Ga je een dekbed kopen voor alle seizoenen, de winter of de zomer? En heb je een tweepersoons- of eenpersoonsdekbed nodig? Ideaal voor de warme nachten is een katoenen dekbed , omdat het heel goed transpiratie opneemt en vaak anti-allergisch en gemakkelijk te wassen is. Het seizoenen dekbed is ideaal als je deze het hele jaar door gebruikt. Ons ruime assortiment dekbedovertrekken bevat diverse overtrekken in talloze kleuren en met prachtige dessins.


Dekbed met uil

De dekbedhoezen zijn gemaakt van de beste materialen en de maten lopen uiteen van kindermaten tot lits-jumeaux maten. Voor iedere slaapkamer een geschikt dekbedovertrek. Vandaag bestel morgen op je bed!


Licht, isolerend en vochtregulerend. Dit heerlijk lichte dekbed met een vulling van eendenveren en eendendons zorgt voor een zeer goede isolatie en is licht in gewicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts