maandag 25 februari 2019

Staalfix keramiek

Staalfix keramiek

Staalfix Classic, in de handel verkrijgbare kalkverwijderaars of de bekende op azijn gebaseerde schoonmaakmiddelen. Slijpsel op het keramiek , ontstaan door contact met metalen gebruiksvoorwerpen zoals staal, titaan, messing of koper, zijn herkenbaar als grauwe en zwarte punten of vegen. Met een dagelijkse verzorging blijft uw keramiek jarenlang glanzend. Voor het dagelijks onderhoud van uw keramiek adviseren wij het gebruik van een zachte, niet schurende spons of doek. Als u beslist een schoonmaakmiddel wilt gebruiken, neem dan bij voorkeur een normale allesreiniger.


Staalfix keramiek

U kunt alle normale schoonmaakmiddelen gebruiken. Beschermt tegen watervlekken. Je kunt ook eerst reinigen met staalfix (nadat je met de bekende glasschaaf hebt gereinigd), direct daarna moet je cerafix gebruiken. Als je met suiker aan de gang gaat is het eerst aan te raden om je kookplaat vooraf te behandelen met cerafix (voor gebruiksaanwijzing zie de verpakking). Groot onderhoud (bij moeilijke vlekjes) staalfix gebruiken.


Gewoon een drupje op de plaat en dan met een doek de vlekjes wegpoetsen. Inductie wordt niet warm genoeg om die laag weer op te lossen en dus krijg je dan strepen. Dunne grijze of zwarte strepen die vaak verward worden met haarscheuren in het keramisch oppervlak. Deze kunnen ontstaan bij de montage, wanneer het keramiek in aanraking komt met metalen gereedschap.


Staalfix keramiek

Ook tijdens het dagelijkse gebruik kunnen riemgespen, horlogebandjes en sieraden metaalstrepen achterlaten. Mr Muscle Staalfix reinigt, beschermt en geeft glans aan roestvrijstaal en chroom. Daar hebben we jouw hulp bij nodig. Schroom niet om deze in te sturen. Je kunt het formulier hierboven direct gebruiken om de aanbieding te delen.


Het materiaal keramiek Keramiek is in feite het materiaal waarvan we denken dat bijna alle sanitair gemaakt is in onze badkamer. Een wasbak bijvoorbeeld is ook bijna altijd gemaakt van keramiek , net als een wc. Keramiek is een mooi materiaal, dat over het algemeen goed schoon te houden is en een robuuste, hygiënische en glanzende uitstraling. Dit middel is te verkrijgen bij de meeste supermarkten en drogisterijen. Spuit wat Staalfix op een doekje of sponsje en wrijf net zo lang tot de strepen verdwijnen.


Voor keramische, halogeen- en inductiekookplaaten adviseren wij Mr Muscle cerafix. Niet gebruiken op aluminium en op mat, gematteerd of geborsteld roestvrijstaal. Gebruiksaanwijzing Lees de voorzorgsmaatregelen achter op de verpakking.


Bij normale vervuiling hoeft u het blad slechts af te nemen met veel water en een ontvettende, zachte zeep. Bij sterkere vervuiling de plekken goed afspoelen met veel water en behandelen met Staalfix. Als u liever geen krassen ziet op het blad kunt u een snijplank gebruiken. Gebruik bij inbouwspoelbakken die van ander materiaal zijn gemaakt, zoals bijv. Schurende schoonmaakmiddelen zijn niet geschikt!


Houd rekening met het feit, dat het optreden van gebruikssporen en fijne krassen door harde voorwerpen. Keramische kookplaat schoonmaken: waar moet je op letten? Het is voor veel mensen niet alleen een hele opgaaf om.


Voor 23:bestel morgen in huis! Gratis verzending vanaf €en 3dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts