dinsdag 12 februari 2019

Metalen memobord

Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. De grootste collectie memoborden! Memoborden tegen de laagste prijzen.


Kies uit producten vanaf € 50.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Makkelijker is onmogelijk! Bij het maken van dit metalen memobord komen geen schroeven, spijkers of pluggen aan te pas.


Je hoeft slechts een paar spullen te verzamelen en klaar is je memobord. Onze metalen memoborden zijn ideaal om te gebruiken in de keuken, kamer, kantoor of buiten in de tuin. Gebruik de draadstalen memoborden bijvoorbeeld als moodboard dat op elk moment te wijzigen is naar uw wens. Dit memobord van het merk LABELis een ontzettend stoer memobord uitgevoerd in de kleur antiek zwart.


Plaats er notities op om ervoor te zorgen dat je afspraken nooit meer vergeet!

Dit memobord , gemaakt van hoogwaardig metaal is uitgevoerd in de kleur antiek zwart en voorzien van een stoere, witte vintage print. De clips worden niet meegeleverd. Metalen memobord met knijpers en haakjes 4. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Hang een prikbord in bijvoorbeeld je keuken en zorg ervoor dat je nooit meer iets vergeet bij de supermarkt. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Zo kun je wekelijks of zelfs dagelijks de producten opschrijven die op zijn gegaan of die je nodig hebt voor een bepaald gerecht. Ook kun je met het hele gezin gebruik maken van een memobord of. Stoer Metaal verkoopt stoere ijzeren tafels, kasten en banken van eigen label, ook op maat gemaakt. Magneetborden in glas en metaal kan je niet zo gemakkelijk op maat laten maken.


Maar met magneetverf heb je wel de mogelijkheid om kleine en grote oppervlakten een magnetische werking te geven. Of liever een gigantisch magnetisch memobord voor in kantoor? Heb jij een keuze kunnen maken uit het uitgebreide assortiment planners en memoborden in onze webshop? Vergeet ook niet om een extra setje magneten en gekleurde whiteboardstiften in je winkelmandje te plaatsen.


Hang dit witte memobord boven je bureau zodat je alles bij de hand hebt.

Onze trendy draadrekken bieden een praktische en stijlvolle uitkomst! Dit metalen memo bord en tijdschriftenrek wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. Stel zelf uw eigen interieurartikelen samen. De memoborden en wandrekken zijn online naar eigen wens samen te stellen voor in uw huis en tuin. Boodschappenlijsten, doktersafspraken of een aankomende verjaardag?


Schrijf het op dit handige memobord en vergeten wordt haast onmogelijk! Het bord is magnetisch en gedeeltelijk van kurk, dus geschikt voor zowel punaises als magneten. Bij Kwantum slaag je altijd voor je muurdecoratie, zoals wandborden, canvas schilderijen en wandhangers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts