maandag 11 februari 2019

Serax aqua servies

Voor 23:bestel morgen in huis. Laat je inspireren door al onze topmerken en ervaar het gemak van Wehkamp. Start nu met boeken op SUNtip. Aqua , het nieuwe artisanale servies in een Portugese aardewerk stijl tovert elke tafel om tot een zuiders tafereel.


Serax servies op Vergelijk. De schalen en kommen, beschikbaar in verschillende blauwtinten zorgen voor verfrissing tijdens de warme zomermaanden.

Gebruik Aqua als compleet servies , of zorg voor een kleurrijke touch op tafel of in het interieur. Aqua , the artisanal stoneware collection transforms every table into a colourful tableau. The bowls and dishes, available in different sizes and three shades of blue, create a refreshing culinary perception. Aqua will add a fresh look and southern touch to your table and interior.


Analytics and customisation cookies are anonymous and are used to measure the performance of our website and improve the experience for visitors in general. Aqua serviescollectie, het nieuwe artisanale servies in een Portugese aardewerk stijl tovert elke tafel om tot een zuiders tafereel. Met de zeekleurige borden en schalen kunt u uw tafel in een handomdraai zomers en Zuid-Europees laten voorkomen.


De collecties krijgen veel waardering van sterrenchefs en hoteliers over de hele wereld. De materialen die worden gebruik zijn heel uniek en divers: porselein, aardewerk, keramiek en persglas.

Uiteraard maak je met verrukkelijk eten een goede indruk op jouw tafelgasten. Maar naast het eten is servies minstens zo belangrijk. Met een uniek servies laat jij een onvergetelijke indruk achter bij de gasten aan jouw eettafel. Dat is het effect dat het servies van Serrax heeft.


Gaat u liever voor kleur in uw servies ? Met dit servies tovert u uw tafel om tot een kleurrijk tafereel. Objecten om te ervaren, te delen en te. Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Aqua , het artisanale servies in aardewerk tovert elke tafel om tot een kleurrijk tafereel. Het aardewerk is hittebestendig en geschikt voor gebruik in de magnetron. Deze prachtige serie is uitgevoerd in zwoele blauwtinten en dat zorgt voor een kleurrijke tafelsetting en een verfrissende, culinaire beleving. Aqua is een mooi servies met kommen, borden en schalen in verschillende maten. De kwalitatieve materialen zorgen voor jarenlang plezier en dat is gebleken.


Dit materiaal is geur- en smaakloos en zeer gemakkelijk te reinigen. Dat wil niet zeggen dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en functionaliteit van de producten. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Het Terres de Rêves servies ,.

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Heerlijk koken met mooie keramiek is pure romantiek, is pure interactie. Pascale Naessens gaf Pure vorm, haar eerste servieslijn. Pure belichaamt authenticiteit en. Servies Aqua in sfeervolle groen en blauw tinten siert uw tafel.


Koop hem snel bij onze partner webshops.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts