dinsdag 26 februari 2019

Stoer kastje

Stoer kastje

Design, Direct Van De Makers. Opbergruimte kan ook stijlvol zijn. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bekijk onze collectie op Made.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Zoek naar stalen kastjes op de nieuwe KensaQ. IJzeren of metalen kast , kasten of kastjes. Gratis PostNL verzending vanaf €7- in NL en BE.


Zoals stoere metalen kasten. Daarbij valt te denken aan metalen medicijn- en ziekenhuiskasten. Direct die jaren 50-feel in huis met een wit of mintgroen kast op pootjes met een raampje. Zat er ergens een roestplekje op het moment dat wij het kastje inkochten? Grote kans dat wij hem hebben laten zitten, om de kast extra industrieel en stoer te.


Zo goed als nieuw Ophalen. Prachtige authentieke oude tribal kast uit China, ook sfeervol als dressoir of als tv-meubel. Een echte blikvanger in een stoer en landelijk interieur. Afmetingen: Hx L1x B39.


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Stoer kastje

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Ontdek ons unieke assortiment kasten. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Bezorgkosten op aanvraag € 6400. Een stoer houten kastje met glas voor je mooiste accessoires en decoraties! De New Vintage boekenkast met trap. De trap schuift langs een stang boven aan de kast.


Onderaan heeft de kast opbergvakken met deurtjes ervoor en een open opbergvak. Deze kast is voor meerdere doeleinden te gebruiken. De decoratieve ladder zorgt voor een unieke touch. Door zijn stoere en industriele uiterlijk is de kast in elk interieur een. Leuke kastje voor in de slaapkamer of woonkamer als tv meubel.


Dit houten kastje met metaal heeft een stoere uitstraling. Stoere kastje met loftdeurtjes. Dit kastje heeft verschillende laden en is gemaakt van MDF hout en heeft een licht bruine kleur. Er zijn genoeg planken aanwezig die ruimte bieden voor het uitstallen van je mooiste spullen! Online shop in trendy woonaccessoires, lampen en meubels.


Kyan is een stoere kast met een industriële en moderne look. Topmerken zoals Ferm-Living, HK-living, Bloomingville, BePureHome en House Doctor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts