woensdag 27 februari 2019

Kussenhoes 40 x 70

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bestel eenvoudig en snel op beslist. Kussenhoezen op maat gemaakt! Al onze kussenhoezen zijn gemaakt van 1 duurzaam katoen.


Heerlijk zacht, luchtig en de productie ervan verbruikt minder water en minder bestrijdingsmiddelen.

Dat is niet alleen goed voor jou en je gezin, maar ook voor de planeet. Het kussen heeft een gebreideopdruk met glinstertjesDe hoes wordt. Een rode kussenhoes met op de voor- en achterkant een licht gemêleerd effect, doordat de hoes is geweven met een witte en een gekleurde draad. NIEUW - strakke uni stoffen.


De goedkoopste in Nederland! Met een kussenhoes × kun je je oude kussen een nieuw leven geven. Een kussenhoes × kun je zelf maken van bijvoorbeeld een oude kussensloop, of kopen in de winkel.


Door de vele verschillende soorten en stijlen kun je al jouw kussentjes laten passen bij je eigen stijl. Je favoriete kussenhoes × verdient een ereplek op de bank!

Voor 21:bestel is morgen. Kom bij ons langs of bestel je kussens online! Ruime keuze uit leuke kleuren kussenhoezen. JYSK heeft een ruim assortiment kussenhoezen in verschillende kleuren en materialen.


We hebben ook kussenvulling voor al je kussenhoezen. Koop uw kussenhoes online. Wanneer je naar de winkel gaat om een kussenhoes 50xuit te zoeken, dan weet je niet zeker of deze bij de rest van de inrichting past.


Waarom niet de kussenhoezen online kopen? Je loopt rond in eigen woonkamer en bekijkt tegelijkertijd de collectie kussenhoezen op Sierkussen. Dan zal je hart sneller kloppen in de HIP-collectie. Fantasierijke patronen worden gecombineerd met intense kleuren. Het satijnen beddengoed zorgt voor een levenslust en een goed gehumeurd ontwaken.


De kussensloop is gemaakt van een goede kwaliteit 1 katoen, is te wassen op ̊C in de wasmachine en kan in de droger op een lage temperatuur. Wij raden aan om de hoezen binnenstebuiten te wassen voor een langer kleurbehoud. Het is daarnaast mogelijk om een aantal leuke kussenhoezen te kopen in verschillende patronen en kleuren.


Dan is het schuimrubberen kussen echt iets voor jou. Geen blauwe billen meer, maar een heerlijk zitcomfort, ook buiten! Hoe gebruik ik een kussen × ? Met ons ruime assortiment aan sierkussens geef je alle kamers in je huis een fleurige uitstraling.

Bij fonQ vind je verschillende soorten kussens en kussenhoezen om sfeer te creëren en om daarnaast comfortabel te zitten. Prachtige kussens voor op de bank, speciale stoelkussens maar bijvoorbeeld ook om speels op de grond te plaatsen. Deze kussenhoes met ritssluiting is gemaakt van 1 katoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts