woensdag 6 februari 2019

Vochtmeter voor haardhout

Al vanaf € online te koop! Kwaliteit instrument van Trotec. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Scherpe prijs en snelst geleverd! Geschikt voor vochtmeting in hout, bamboe,.


STIHL DIGITALE HOUT VOCHTMETER.

Zeer goede kwaliteit digitale hout vochtmeter. Een echt ideale vochtmeter voor o. Stoken met haardhout dat meer dan vocht bevat zorgt niet alleen voor minder rendement, het is daarbij erg schadelijk voor het milieu, rookkanaal en kachel. Aanschaf vochtmeter haardhout Een vochtmeter haardhout is bij uitstek geschikt wanneer u vers haardhout aanschaft.


Met deze handige vochtmeter kunt u heel eenvoudig de vochtigheid van uw haardhout meten. Vochtmeter voor haardhout. Iedere houtstoker is er wel bekend mee, zwarte raampjes en hout dat niet lekker brand.


Zorg er daarom altijd voor dat uw openhaardhout minder dan procent vocht bevat. Maar niet alleen haardhout of stookhout kunt u meten met dit handige apparaat.

U kunt het in principe voor alle materialen gebruiken. Ook voor bouwmateriaal, bakstenen, bouwhouten metselwerk kunt u het vochtgehalte meten. Als de meter voor openhaardhout of kachelhout gebruikt gaat worden dient het percentage van het vocht in het hout altijd onder de te zijn i. Geijkte vochtmeter voor cementdekvloer. Professioneel calcium carbid methode met metalen ballen hamers en beitel. De hygrometer heeft een hoog meetbereik van 0-9 en is geschikt voor een groot scala aan houtsoorten.


Dag allemaal, Ik heb vandaag een hout vochtmeter (hier in de aanbieding) aangeschaft van stihl. Als ik mijn hout wil meten, dan komt er bij en droog hout procent te staan en bij hout wat vorige week gezaagt en geklooft is staat er procent. Zoekt u een hout vochtmeter , vochtmeter hout geschikt voor vochtmetingen in hout of haardhout. Uitgebreid assortiment - particulier en professional - Astek. Het meetbereik is – voor hout en – voor bouwmaterialen.


Om er zeker van te zijn dat het haardhout dat u heeft gekocht of zelf heeft gehakt heeft droog genoeg is, kunt u hiervoor de vochtmeter gebruiken. Haardhout kopen is erg handig online. Je kunt goed kijken welk soort hout je wilt en het is erg handig om het thuis te laten bezorgen. Je wilt natuurlijk ook goed weten wat voor haardhout je in huis haalt. Niet alleen het soort hout maar vooral de kwaliteit speelt een grote rol.


Voor kwaliteitscontrole en het oplossen van vochtproblemen. Inclusief externe vochtsensor. Voor het einde van het jaar gelden er afwijkende bezorgdagen zie hout laten bezorgen onder aan de pagina.

Timmerwerkplaatsvondst, compleet in houtenkist én foudraal is werkend in de kast gezet! Uniek meetinstrument zie ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts