woensdag 27 februari 2019

Papier pompons

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Oorspronkelijk zijn de papieren bollen pompons genoem maar al snel verbasterde de term in de volksmond naar pompoms. Mocht je het je afvragen, er is dus geen verschil tussen een pompon en een pompom.


Beide zijn de super leuke kleurrijke ballen gemaakt van papier of wol. Wij hebben de mooiste collectie pompons voor jullie samengesteld.

Van pastel pompons tot aan roze pompons. Pompons in verschillende kleuren en formaten. En van tule pompons tot aan papieren pompons. De toepassingen zijn zeer veelzijdig. Ze zijn een favoriet voor bruiloften, maar ook geweldig als decoratie voor feestjes voor kinderen en volwassenen.


Mint groene PomPom cmSfeervolle papieren bol gemaakt van vloeipapier. Doordat er zeer veel lagen papier op elkaar liggen is de Pom Pom uit te vouwen naar een mooie grote bol van een diamater van cm. Papieren pompons kopen als versiering.

Gebruik papieren pompons als versiering. Een pompon is een handgemaakte papieren bol van zijdevloei papier die je overal als versiering kunt ophangen. Al onze pompons zijn verkrijgbaar in verschillende maten.


Onze pompons hebben afgeronde uiteinden, dit geeft ze een klassieke uitstraling. Werkwijze papieren pompons. Pak de strook in het midden en knoop er een touwtje omheen zodat het papier in het midden stevig vastgeklemd is.


Als je iets te vieren hebt zijn pompoms een snelle, leuke en feestelijke aankleding voor je huis. Zo maak je zelf een pompom van papier. Ontem, eu postei aqui no blog todos os detalhes da decoração de uma festinha com tema bem diferente: Médico(a). Achei o tema legal para crianças que sonham em ter. Maak je eigen pompom van paars vloeipapier.


Wordt als half-fabricaat gelever d. Deze papieren pompons kunnen goed worden gemaakt van papieren servetten of vierkante stukken crêpepapier. Vouw papieren servetten helemaal open en leg ze op elkaar. Herhaal dit en zet de twee zigzagpakketten in het midden met een bindbandje tegen elkaar.


Bekijk meer ideeën over Creatief, Knutselideeën en Knutselen met wol. Welkom bij Lampionwebshop. Hier vind je alles rond lampionnen, papieren decoratie en feestverlichting.

Dompel jezelf onder in de wereld van decoratie met zijn talloze mogelijkheden en geniet van prachtige decoraties met dat speciale tintje bij voor elke gelegenheid. Naast honeycombs hebben we ook paper fans. Dit zijn platte papieren waaiers die uitermate geschikt zijn om te gebruiken in combinatie met honeycombs, pompons of slingers.


De papieren waaiers hebben we in verschillende maten, kleuren en designs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts